CPU-Z'de RAM MHz değeri kaç görünüyor?

emrenouma

Hectopat
Merhaba,
ASUS TUF i5 11400h 8 RAM 3050 ekran kartım var.
Düşük FPS aldığım için ekran kartı W'ını ve RAM değerlerini kontrol etmek istedim ama sizler kadar tecrübe sahibi değilim.
Bu ekran kartında daha yüksek FPS almam gerektiğini düşünüyorum. ( Valorant 95-120, Rainbow Six 90-110 alıyorum)

RAM'im neden programda 1600MHz gösteriyor bir sorun mu var acaba? Ve ekran kartı wi düşük mü yorum yapabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• ekran kartı.png
    59,8 KB · Görüntüleme: 136
  • işlemci.png
    149,8 KB · Görüntüleme: 123
  • ram.png
    116 KB · Görüntüleme: 140
Oradaki değeri iki ile çarpmalısınız, buna göre RAM'ler 3200MHz ki zaten yukarıda da max bandwidth kısmında yazıyor.

Bir tane daha 8 GB alıp takmak çok daha iyi olur, RAM 1600 değil 3200 MHz'de çalışıyor orada yazan değerin 2 katı olarak hesaplanıyor.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı
Şimdi de RAM alıp taksam garanti bozulur mu bozulmaz mı derdimiz oldu bakalım ne yapacağız

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı
Şimdi de RAM alıp taksam garanti bozulur mu bozulmaz mı derdimiz oldu bakalım ne yapacağız
PC'yi toplama aldıysan garanti bozulma gibi bir durum olmaz çünkü her parçanın tek tek kendi garantisi oluyor. RAM alacaksan mutlaka aynısını almalısın.

PC'yi toplama aldıysan garanti bozulma gibi bir durum olmaz çünkü her parçanın tek tek kendi garantisi oluyor. RAM alacaksan mutlaka aynısını almalısın.

Direkt sıfır laptop ya
Garanti bozulur diyen de var umurlarında olmuyor diyen de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…