4 472423 Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 526 2 Kasım 2022 #1 Gezginler virüslü diyorlar. Sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2022
ToprakArslan9 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #2 Kendi sitesinde ücretsiz zaten niye oradan indiriyorsunuz ki.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 Gezginler korsan paylaşım yapmıyor. Hepsi orijinal. İndirmeniz sıkıntı çıkartmaz, güvenilir. Sadece bazı programları indirdiğinizde okumadan next, next deyip geçmeyin. Setup dosyası ek programlar kurabiliyor, tiklerini kaldırıp geçin.
Gezginler korsan paylaşım yapmıyor. Hepsi orijinal. İndirmeniz sıkıntı çıkartmaz, güvenilir. Sadece bazı programları indirdiğinizde okumadan next, next deyip geçmeyin. Setup dosyası ek programlar kurabiliyor, tiklerini kaldırıp geçin.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 2 Kasım 2022 #4 CPU-Z | Softwares | CPUID Buradan indirmenizi öneririm.
4 472423 Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 526 2 Kasım 2022 #5 550519 dedi: CPU-Z | Softwares | CPUID Buradan indirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... peki bi an önüme gezginler çıkınca ondan indirdim bir dahaki indirmeleri mi kendi sitelerinden indireceğim
550519 dedi: CPU-Z | Softwares | CPUID Buradan indirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... peki bi an önüme gezginler çıkınca ondan indirdim bir dahaki indirmeleri mi kendi sitelerinden indireceğim
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 2 Kasım 2022 #6 472423 dedi: Peki bir an önüme gezginler çıkınca ondan indirdim bir dahaki indirmeleri mi kendi sitelerinden indireceğim. Genişletmek için tıkla... Sen benzin almak için benzinciye mi yoksa nalbura mı gidersin? Kendi sitelerinden indirmen gerek. Kendi sitesinden indirmediğin sürece kimse senin güvenliğini garanti edemez. Gezginler bile indirdiğiniz dosyayı tarayın diyor.
472423 dedi: Peki bir an önüme gezginler çıkınca ondan indirdim bir dahaki indirmeleri mi kendi sitelerinden indireceğim. Genişletmek için tıkla... Sen benzin almak için benzinciye mi yoksa nalbura mı gidersin? Kendi sitelerinden indirmen gerek. Kendi sitesinden indirmediğin sürece kimse senin güvenliğini garanti edemez. Gezginler bile indirdiğiniz dosyayı tarayın diyor.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #7 592041 dedi: Sen benzin almak için benzinciye mi yoksa nalbura mı gidersin? Kendi sitelerinden indirmen gerek. Kendi sitesinden indirmediğin sürece kimse senin güvenliğini garanti edemez. Gezginler bile indirdiğiniz dosyayı tarayın diyor. Genişletmek için tıkla... Dostum orijinal içerik paylaşılıyor. Yıllardır piyasada ve bir çoğumuz orayı kullandık. Elbette garanti verilemez ancak indirmekten sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum.
592041 dedi: Sen benzin almak için benzinciye mi yoksa nalbura mı gidersin? Kendi sitelerinden indirmen gerek. Kendi sitesinden indirmediğin sürece kimse senin güvenliğini garanti edemez. Gezginler bile indirdiğiniz dosyayı tarayın diyor. Genişletmek için tıkla... Dostum orijinal içerik paylaşılıyor. Yıllardır piyasada ve bir çoğumuz orayı kullandık. Elbette garanti verilemez ancak indirmekten sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum.