CPU1 CPU2 CPU3 CPU4 nedir?

• Konuyu başlatan 422470
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 6.042

422470

Hectopat
RAM
corsair 8+8 3000mhz ram
Anakart
gigabyte a320mh
Ryzen 5 1600 AF kullanıyorum. Death Stranding'te FPS'ye bakmak istedim CPU1 CPU2 falan vardı yüzdeleri bir düşüyor bir artıyor ne anlama geliyor? Düşünce veya artınca sorun olduğu anlamına mı geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işlemci yanıyor termal macunu değiştirmekte fayda var.

Onu da soracaktım termal macunu değiştireli 1 hafta olmamıştır aerocoll baraf-s kullandım 1 ay içinde 3 kere macun yeniledim. Sorun macunda mı? Yoksa stok fanda mı? Kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum ama sorun macunda ise onu değiştirmek daha iyi olur.

Yanlış takmış veya dengeli takmamış gibisiniz çünkü zamanında bende stok soğutucu kullandım böyle değildi ancak kasanızın hava akışı da iyi olmayabilir.

Yanlış takmış veya dengeli takmamış gibisiniz çünkü zamanında bende stok soğutucu kullandım böyle değildi ancak kasanızın hava akışı da iyi olmayabilir.

Kasada 6 tane fan var. Nasıl yanlış takmış olabilirim ki?

Sorunun macunda olduğunu sanmıyorum hocam. Fanı kontrol edin.

Kasada 6 tane fan var. Nasıl yanlış takmış olabilirim ki?

Hocam olay kaç fanın olduğu değil fanların konumu ve gücüde önemli ayrıca kasada istediğin kadar fan olsun mesh olmazsa performans alamazsın,(kasanın ne olduğunu bilmiyorum), stok fanı kontrol etmekten zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…