CPUCores: Maximize Your FPS Faydalı mıdır?

Typh

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Şu an Steam üzerinde 11.76 TL gibi bir ücreti olan bu yazılım uzun zamandır kafamı kurcalıyor. Genel hakim görüş iyi PC'lerde etkisi olmadığı eski, gücü düşük PC'lerde dropları önlediği yönünde. Sizce bu yazılım i5 7400, 1050Ti'lı sistemde bir işe yarar mı? Kullanan arkadaşlar var mı?

Hocam bu tür uygulamalar şu gördüğünüz:
- Abi Ram'ini temizliyim mi?
Programlarından farksız olarak gördüm ben. Zaten toplasan 1-2 FPS fark ederse eder. Gerisi ekran kartının gücü vb.

Ben 24 TL verip almıştım. Hata ettim hiçbir fark olmuyor sizi uyarıyorum. Ben kazık yedim 8 saat kullandığım için iade de edemedim. ŞİDDETLE TAVSİYE ETMİYORUM!!

Hocam bu tür uygulamalar şu gördüğünüz:
- Abi Ram'ini temizliyim mİ?
Programlarından farksız olarak gördüm ben. Zaten toplasan 1-2 FPS fark ederse eder. Gerisi ekran kartının gücü vb.
Bana da öyle geliyor. Bazı yorumlar çok emin atılmış memnun olunduğu yönünde. Bazıları da bir işe yaramıyor deyince merak ettim. Geliştirici de bayağı ilgili çoğu yoruma cevap yazmıştı.
Ben 24 TL verip almıştım. Hata ettim hiçbir fark olmuyor sizi uyarıyorum. Ben kazık yedim 8 saat kullandığım için iade de edemedim. ŞİDDETLE TAVSİYE ETMİYORUM!!
Sisteminiz nedir?

8 GB DDR3 1333 MHz RAM ve İ7 4510U ve GT 840M.
Pubg'de ortalama 35 FPS alırken bu uygulamayı aldım. Sonrasında ise tam ortalama 35 FPS almaya başladım.

8 GB DDR3 1333 MHz RAM ve İ7 4510U ve GT 840M.
Pubg'de ortalama 35 FPS alırken bu uygulamayı aldım. Sonrasında ise tam ortalama 35 FPS almaya başladım.
Anladım hocam. İşlemciniz çift çekirdekli söylenene göre sizinkinde işe yaraması lazımdı ama yaramamış. Teşekkürler.
Sisteminizi güncel tutun ve bakımlarını yapın. Bu tür programlara ihtiyacınız olmaz.
Sistem bakımında yaptınız şeyler nelerdir? Ben Ccleaner ile temizleme belli zamanlarda Norton premium ile tarama saçma sapan programlar kurmama gibi şeyler yapıyorum. Ve kasa temizliği olarak.

Denemeden gömmeyin

Şahsen bu programı denedim, izlenimlerim şu yönde:
-Programın inanılmaz bir FPS artışı vs. yaptığı yok...
-Programın FPS droplarına bir tık faydası var.
-Programın bazı oyunlarda dropları ortadan kaldırmasının yanı sıra, bazı oyunlarda düzgün çalışmaması gibi durumlar da var...

Peki, nedir bu program?

Durum gayet basit bir dille şudur: Bilgisayarınızda, el ile yapabileceğiniz birçok ayarı, kendisi yazılım olarak birkaç yere basmanızla yapar...

Ne gibi?

CPU için oyunlara öncelik atamak gibi... Diğer programların iş yükünü düşürmek gibi vs. işlemleri tek tıkla yapmanızı sağlayan bir program.

Bunun dışında bunu parayla satın almak şart mı?

Pek sanmıyorum... İnternette pek çok farklı program mevcut, bunlar arasında denemelerde bulunmak gerek, izlenimler sonucunda ücretsiz, internetten bulabileceğiniz bir program da aynı işi görebilir. Tercih size ait elbette, Steam'den almanın tek avantajı, Steam'a entegre çalışmasıdır.

Not: Bilgisayarınızda CCleaner'a bile ihtiyaç duymazsınız, Your Uninstaller Pro kullanın. Reg kayıtlarını çorba eden, uzun vadede indirip de sonradan sildiğiniz programları silerken yedi sülalesiyle gönderin, bilgisayarda tamamen kaldırmayıp hısım akrabasına baktığınız, kullanmayıp çoktan sildiğiniz programların artıklarına gerek yok...

Bir diğer küçük not da şu, internet tarayıcılarınızın verilerini düzenli olarak silin, bunları yaparsanız yok yere herhangi bir yerde şişkinlik olmayacaktır.

-Son bölüm CCleaner'a ihtiyaç yok, demek için yazılmıştır.-

Öneriniz için teşekkürler. Your Uninstaller Pro'yu indirebileceiğimiz sağlam bi site var mıdır? sağlamindir.net gibi siteler var bunlara güvenemiyorum. Pro sürüm galiba cracklı olacak free sürümü de var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…