CPU'dan ayrı GPU'dan ayrı görüntü almak

Ozannasrullayev

Hectopat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Hocam evde eski bir monitör vardı boş boş duruyordu. Düşündüm lazım oluyor arada Discord'u açmak için YouTube'da takılmak için vs. 2 monitör. Evde olan eski monitörü VGA girişi ile anakarta bağladım. Diğer birincil ekranım zaten VGA ile ekran kartıma bağlı idi. Böyle karışık sistem yaptım fakat şu an işimi görüyor. Sistem açısından sağlıklı mıdır?

CPU i3 3240 3.60GHz
GPU GT 730 2GB

Hocam birincil ekranımın VGA'sı ekran kartına bağlı* diğer eski monitörümün VGA'sı anakartıma bağlı*
Anladım hocam fakat bir anakartta harici ekran kartı varken aynı anda dahili ekran kartını çalıştırmaya anakart izin vermiyor diye biliyorum. Aynı şekilde dahili ekran kartını aktif ettiğinizde ise harici karttan görüntü alınamıyor diye biliyorum. İlginçmiş gerçekten. Öğrenmiş oldum bu sayede.

Anladım hocam fakat bir anakartta harici ekran kartı varken aynı anda dahili ekran kartını çalıştırmaya anakart izin vermiyor diye biliyorum. Aynı şekilde dahili ekran kartını aktif ettiğinizde ise harici karttan görüntü alınamıyor diye biliyorum. İlginçmiş gerçekten. Öğrenmiş oldum bu sayede.

Hocam, eskiden BIOS menüsünden Multi Display diye bir seçeneği aktif etmiştim ondan olma olasılığı var diye düşünüyorum.+ VGA'yı anakarta taktığımda direk görüntü gelmiyordu, yeniden başlatmam gerekiyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı