Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 27 Ocak 2014 #11 ORJiLaN dedi: Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı kaç tane fan var?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.480 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Ocak 2014 #12 Chasis fan girişlerine fan takmadı isen veya 4 pinli takılı olan fan yoksa göstermeyebilir. Altta PWM'nin ne olduğunu görebilirsin. Tabi bu programsal hata da olabilir. Bios'un doğru yapılandırılmamış ise veya Bios güncel değilse de yapabilir. Bu girişlerde fan takılı mı kontrol et; Altta gördüğün gibi biostan da kontrol edebilirsin; Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2014
Chasis fan girişlerine fan takmadı isen veya 4 pinli takılı olan fan yoksa göstermeyebilir. Altta PWM'nin ne olduğunu görebilirsin. Tabi bu programsal hata da olabilir. Bios'un doğru yapılandırılmamış ise veya Bios güncel değilse de yapabilir. Bu girişlerde fan takılı mı kontrol et; Altta gördüğün gibi biostan da kontrol edebilirsin;
B Barış Şentürk Ziyaretçi 27 Ocak 2014 #13 murat5038 dedi: chasis fan girişlerine fan takmadı isen veya 4 pinli takılı olan fan yoksa göstermeyebilir. Altta pwm'nin ne olduğunu görebilirsin. tabi bu programsal hata da olabilir. Bios'un doğru yapılandırılmamış ise veya bios güncel değilse de yapabilir. Bu girişlerde fan takılı mı kontrol et; altta gördüğün gibi biostan da kontrol edebilirsin; Genişletmek için tıkla... Cpu : 32/ 89 mbi: 20/69, - - - Güncellendi - - - Onu bilmiyorum da, kasada 2 20'lik fan bir tane eksoz fan var. - - - Güncellendi - - - Haluk Sekendiz dedi: Anakarta bağlı kaç tane fan var? Genişletmek için tıkla... 2 20 lik 1 tane eksoz fan var anakartamı bağlı bilmiyorum ama. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2014
murat5038 dedi: chasis fan girişlerine fan takmadı isen veya 4 pinli takılı olan fan yoksa göstermeyebilir. Altta pwm'nin ne olduğunu görebilirsin. tabi bu programsal hata da olabilir. Bios'un doğru yapılandırılmamış ise veya bios güncel değilse de yapabilir. Bu girişlerde fan takılı mı kontrol et; altta gördüğün gibi biostan da kontrol edebilirsin; Genişletmek için tıkla... Cpu : 32/ 89 mbi: 20/69, - - - Güncellendi - - - Onu bilmiyorum da, kasada 2 20'lik fan bir tane eksoz fan var. - - - Güncellendi - - - Haluk Sekendiz dedi: Anakarta bağlı kaç tane fan var? Genişletmek için tıkla... 2 20 lik 1 tane eksoz fan var anakartamı bağlı bilmiyorum ama.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Ocak 2014 #14 Bir, program tamamen hatalı gösteriyor ısıları. İki, fanlar anakarta takılı değil.