CPU'nun çok fazla ısınması

Omazx

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bundan yaklaşık 1 hafta önce falan bilgisayarım deli gibi ısınıyordu özellikle GPU. İşte termal macun sürüp fanları temizledim diğer yerleri de temizledim bilgisayarı açıp. GPU sıcaklığı düştü ama bu sefer anormal derecede yüksek CPU sıcaklığı sorunu yaşadım. Eskiden internette dolaşırken 30 derece falandı ama şu an 50. LoL'de yarım saat kalınca PC kapatıyor kendini direk ısınmadan dolayı. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın içerisine erişimin var mı ? Çalışırken CPU fanı gözlemler misin normal bir şekilde dönüyor olması önemli

Sistemini paylaşır mısın? Değişim yapmadıysan macunun etkisi kalmamış olabilir, silip eşit bir şekilde yayarsan sorun çözülebilir. İşlemci stok fanını kullanıyorsan fanın ömrü tükenmiş olabilir, yeni bir soğutucu alabilirsin. Ses takıntın yoksa tercihim fanı kökleyip durumu kontrol etmen.

CPU bloğunu oturturken hata yapmış olabilirsiniz. Tekrar bir açıp kontrol edin. Termal macunu da çok az sürün. Bilgisayarın modelini de belirtin.

Yahu gerçekten anlamıyorum. Mentalpat değilki bu site neden kimse bilgi vermeden soru soruyor anlamıyorum. Sisteminin tüm parçalarını yazarsan senin soruna karşı soru değil cevap bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…