CPU'su Windows 11 desteklemeyen PC'ye Windows 11 nasıl kurulur?

Görüyor Windows 11 logosu geliyor ama kurulum ekranına girmeden yeniden başlıyor.
İşlemci desteklemediği için Ki 24H2'de onu çekirdek seviyesinde yapıyor olması lazım yani mavi ekran vermemesi mucize.

Sen Windows 10 ISO yazdır, sorunun işletim sistemi ile ilgili olmadığını doğrula.

İşlemci desteklemediği için ki 24H2'de onu çekirdek seviyesinde yapıyor olması lazım yani mavi ekran vermemesi mucize.

Ama Rufus'dan bu TPM kaldırmayı falan yapınca çözülmesi gerekmiyor mu? İllegal de olsa bir yol yok mu ya. Windows 10 desteği zaten kesiliyor bende geçmek istiyorum.

Sen onları kaldırma direkt normal ayarlarla yazdır.

Şimdi bir daha USB yapıyorum en son 3 ay önce denemiştim bu sefer tikleri kaldırmadan deneyeceğim. Olmasını ümid ediyorum.

Sen onları kaldırma direkt normal ayarlarla yazdır.

Normal ayarlarla yaptım yine olmadı Windows 11 logosu geliyor sonra PC kendini yeniden başlatıyor. Bu bypass olayı nasıl oluyor ne gibi bir zararı var.

Son düzenleme:
i5 4570 işlemcili mini PC'ye Rufus ile bypass ederek 11 yüklemiştim, sorunsuz çalışmıştı ama kapattıktan sonra her açılışta BIOS'a girip ayar çekmek zorunda kalıyordum, normal açılış yapmıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…