CPU'ya soğutucu takılırsa sıcaklık 85 dereceden düşer mi?

slnsşans

Femtopat
Daha fazla  
Ryzen 5 7600 işlemcisini kullanıyorum soğutucusu yok, oyunlarım o sebepten donuyor olabilir mi?
CPU sıcaklık oynarken 85°c

Oyun oynarken sıcaklık 85°c

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu yok derken stok soğutucu mu? Eğer stok soğutucu ise kule tipi almanızı öneririm 30 dereceye kadar düşürebilirsiniz oyun içi 50-55 derecelere kadar düşürebilirsiniz 1500-2000 lira bandında bir soğutucu ile.

Stok soğutucu ile kullanıyorsundur ee tabi iyi bir soğutucu aldığın zaman ciddi düşüş yaşarsın.

Ben sıvı soğutma kullanıyorum boşta 40-45 arası oyunda maksimum 50-60 arası değerler alıyorum.

Ryzen 5 7600 işlemcisini kullanıyorum soğutucusu yok, oyunlarım o sebepten donuyor olabilir mi?
CPU sıcaklık oynarken 85°c

Oyun oynarken sıcaklık 85°c
Hiç soğutucu olmadan 85 derecede çalışıyorsa o işlemciye ömür boyu hizmet madalyası verilmesi lazım eski kasamın soğutucusunun bir bacağı kırılmıştı tam oturmuyordu ona rağmen cihaz açıldığı gibi 100 derece olup kapanıyordu

Bu arada stock fan vardır. 85 bana kalırsa oyunlarda donma yapacak bir sıcaklık değil, başka bir sorunu olabilir.

Kule soğutucu işinizi görür. Sıvı soğutma bütçeniz yetiyorsa daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…