xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Selam CPU'ya undervolt yapmak tehlikeli mi? Yapsak sıcaklık değerleri düşer mi bir süre undervolt şekilde kullansam sorun olur mu?
Selam CPU'ya undervolt yapmak tehlikeli mi? Yapsak sıcaklık değerleri düşer mi bir süre undervolt şekilde kullansam sorun olur mu?
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #2 Tehlikeli değil, sıcaklık düşer ama performans kaybı olabilir.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 berelp dedi: Tehlikeli değil, sıcaklık düşer ama performans kaybı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim ? İ5 12400f e
berelp dedi: Tehlikeli değil, sıcaklık düşer ama performans kaybı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim ? İ5 12400f e
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #4 xrr65 dedi: Nasıl yapabilirim ? İ5 12400f e Genişletmek için tıkla... YouTube'da videoları var hocam, izleyerek yapman daha iyi olur, zor bir şey değil.
xrr65 dedi: Nasıl yapabilirim ? İ5 12400f e Genişletmek için tıkla... YouTube'da videoları var hocam, izleyerek yapman daha iyi olur, zor bir şey değil.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #5 berelp dedi: YouTube'da videoları var hocam, izleyerek yapman daha iyi olur, zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Teşekürler. berelp dedi: YouTube'da videoları var hocam, izleyerek yapman daha iyi olur, zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam izlediğim adamı anlamıyorum yaptığı ayarlarda bana saçma geliyor biri var mı bilen acaba ? Son düzenleme: 14 Nisan 2024
berelp dedi: YouTube'da videoları var hocam, izleyerek yapman daha iyi olur, zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Teşekürler. berelp dedi: YouTube'da videoları var hocam, izleyerek yapman daha iyi olur, zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam izlediğim adamı anlamıyorum yaptığı ayarlarda bana saçma geliyor biri var mı bilen acaba ?
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #6 xrr65 dedi: Teşekürler. Hocam izlediğim adamı anlamıyorum yaptığı ayarlarda bana saçma geliyor biri var mı bilen acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam nesini anlamadınız tam olarak?
xrr65 dedi: Teşekürler. Hocam izlediğim adamı anlamıyorum yaptığı ayarlarda bana saçma geliyor biri var mı bilen acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam nesini anlamadınız tam olarak?
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #7 berelp dedi: Hocam nesini anlamadınız tam olarak? Genişletmek için tıkla... Yaptığı ayarlara baktım mesela turbo boost diye birşey var ona alıyor sonra max hıza getiriyor gibi şeyler.
berelp dedi: Hocam nesini anlamadınız tam olarak? Genişletmek için tıkla... Yaptığı ayarlara baktım mesela turbo boost diye birşey var ona alıyor sonra max hıza getiriyor gibi şeyler.
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #8 xrr65 dedi: Yaptığı ayarlara baktım mesela turbo boost diye birşey var ona alıyor sonra max hıza getiriyor gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... Buradan izleyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xrr65 dedi: Yaptığı ayarlara baktım mesela turbo boost diye birşey var ona alıyor sonra max hıza getiriyor gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... Buradan izleyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #9 berelp dedi: Buradan izleyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gpu değil hocam cpu Ve anakartım asrock.
berelp dedi: Buradan izleyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gpu değil hocam cpu Ve anakartım asrock.
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #10 xrr65 dedi: Gpu değil hocam cpu Ve anakartım asrock. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam GPU sandım. CPU için UV yapmadım hiç.
xrr65 dedi: Gpu değil hocam cpu Ve anakartım asrock. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam GPU sandım. CPU için UV yapmadım hiç.