CPU'yu fanı çalışmadan kullanmak sorun olur mu?

Hocam benim FPS'de falan hiç düşme yok fakat dediğim gibi sadece oyundayken 70 derecelerde geziyor.

100 mm ya da 120mm'dir 4 pinli bir fan alın takın. Kasada başka dört pinli fan varsa cpu fan girişine takıp deneyin, ana karttan kaynaklanmıyorsa. Fan alın.

Fotoğraf lazım lütfen atabilir misin eğer uygunsan?

Hocam direk internetten fanın fotoğrafını mı istiyorsunuz yoksa sistemden mi çekip atayım?
100 mm ya da 120mm'dir 4 pinli bir fan alın takın. Kasada başka dört pinli fan varsa cpu fan girişine takıp deneyin, ana karttan kaynaklanmıyorsa. Fan alın.
deniycem teşekkürler
O modelden modele değişir ayrıca da oyun da fark eder.

Sanırım yazdığımı görmediniz ondan tekrar yazıyorum. İnternetten fanın fotoğrafını mı atayım yoksa sistemden mi çekip atayım?

Hocam benim FPS'de falan hiç düşme yok fakat dediğim gibi sadece oyundayken 70 derecelerde geziyor.

Hocam dediğiniz gibi 1 aya sistem değişecek iseniz ve performans kaybı yok ise kullanın böyle. Umarım herhangi bir zarar gelmez ya da egzoz fanı üstüne uydurabilirsiniz? Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…