Merhaba, Sahibinden uygulamasında biraz 3D yazıcı baktım ara sıra proje yapıyorum gözüme bir yazıcı güzel geldi bilgim çok olmadığı için size sormak istedim.
İsmi cr-6SE
Modifiyeleri ve ekleride bunlar:
1-Creality cr 6 SE mavi PTFE boru 1.5 metre (yedek verilecek ekstra üstünde de kaliteli PTFE taktım, orijinal beyaz eriyebilen borusunu attım) değeri 120.60 TL
2-Creality cr 6 SE mk 8 extruder seti, yazıcının üstünde sıfır taktım. Orijinalinde plastik eski tip extruderlar var onu da vereceğim. 336 TL. (ücretsiz yedek olarak verilecek)
3-Creality cr 6 SE extruder ısıtıcı 80.40 TL ve sıfırdır (üstünde takılı olanla birlikter bu da verilecek ve ücretsizdir)
4-Creality cr 6 SE sıcaklık sensörü-termistör 100k ntc (üstünde takılı olanla birlikter bu da verilecek ve ücretsizdir) değeri 80.40 TL
5-Creality cr 6 SE kumlu pei 255x245 manyetik çelik baskı tablası fiyatı 1.633 TL. Takılı vaziyette ücretsiz verilecektir. En pahalı, en kaliteli ve 3D yazıcıların en çok değiştirilmek istenen parçasıdır. Diğer ucuz peilerle kıyaslamayın bu kumlu pei
6-Creality cr 6 SE yazıcı hotent 562 TL olup üzerinde takılı olan hariç bu sıfırdır ve yedek verilecektir ücretsizdir.
7-Creality cr 6 SE alüminyum ısıtıcı için blok silikon kılıf üzerine sıfır taktım.
8-Creality cr 6 SE JP4-01 pnömatik konnektör M10 X 4 adet yedek sıfırdır. Ücretsizdir ve üzerindeki takılı olanlar haricindedir. Toplam 113 TL'dir.
9-Creality cr 6 SE 0.4 nozzle 8 tane sıfır ve talep halinde 10-13 tane kullanılmış hasarsız yedek vereceğim, ısıtılıp ince çelik şişi ile açabilirsiniz. Sıfır fiyatı 30 TL ve toplam 240 TL'dir ama ücretsiz verilecektir.
10-ekran dokunmatik ve renklidir. Alet çekmecesi mevcut ve içerisinde tüm ekipmanları listesinde ne varsa eksiksiz vardır.
11-otomatik kalibrasyonlu ve dengesi çok iyidir. Bizzat görerek çalıştırarak alabilirsiniz. En ufak pas, kir, dişlilerde sıyrık, kolan ve kirişlerinde oynanma, motorlarında ses, kayışlarında yırtık ya da çizik vs. yoktur. Sıfır makineden çok daha iyi çünkü gelişmiş crealty ürünleri sonra da takılarak makine geliştirildi.
12- makinenin yanında ABS flement (sıfır), beyaz PLA flement (sıfır) ve yarım makara PLA flement; toplamda 3 makara da ücretsiz verilecektir. 436+684+200= 1320 TL değerinde.
Fiyatı 10.500 TL değer mi sizce? Modifiyesiz halleri 6.500 TL arası