CR10 Smart termistör önerisi

mdy

Hectopat
Daha fazla  
Cr10 Smart kullanıyorum termistörün kablosu koptuğu için yeni bir termistör lazım. Biraz araştırdım ama bulamadım nereden bulabilirim?

Bunu bulabildim onunda stoku bitmiş Creality CR-10 Smart Hotend Thermistor

Ntc termistör işinizi görür. Mevcut termistörün ölçülerine göre alıp takabilirsiniz.

Ntc termistör işinizi görür. Mevcut termistörün ölçülerine göre alıp takabilirsiniz
Herhangi bir ntc 100k termistör takarsam sorun çıkarmaz o zaman hocam başka dikkat etmem gereken birşey varmı

Sağolun hocam.

Hocam bir de yazıcının fanı da kırıldı fan özellikleri 40x10mm 24vV 0.10A
40X40 10mm Fan 24V - Rhino3D Printer bu fan sıkıntı çıkarır mı amper farkı veya performans olarak.

Son düzenleme:
Hocam aynı yazıcıyı kullanıyorum aynı sorunum var termistör lazım sizinki çalıştı mı

Hocam aynı yazıcıyı kullanıyorum aynı sorunum var termistör lazım sizinki çalıştı mı
Evet çalıştı fakat ölcümde birkaç derece yüksek ölçüyordu sizinkinin doğru ölçüp ölçmediğini makine boştayken yani tabla ve nozzle oda sıcaklığındayken gösterdikleri değer eşit olması lazım eğer değilse aynı sorun oluşmuş demektir makinenin orjinal yazılımı creality tarafından paylaşılmadığı için orjinal yazılımla bu iş galiba cözülemiyor ben şu an klipper kullanıyorum bu yazıcıya yapabileceğiniz en büyük iyilik klipper'a geçmek isterseniz size bu konuda yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…