CR6SE Donuyor

Efe Karapınar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Creality CR-6 SE model yazıcıyı geçen ağustos ayında satın aldım. O zamandan bu yana baskılar almaya devam ediyorum. Bugün bir sıkıntı yaşadım. Yazıcı baskıya başladıktan sonra 1 dakika sonra donuyor. Donduğu zaman ekranı vs. kullanamıyorum. Kapatıp açtığım zaman devam etmek ister misin sorusuna evet diyince de en başından başlıyor. Video kaydı aldım youtube linki olarak buraya bırakıyorum. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SD kartını formatlayıp tekrar dene. Gene çalışmaz ise firmware update'i yaparsın. Makine güncel ise güncel firmware dosyasının ismini değiştirip tekrar kurarsın.
SD kartımı formatlayıp tekrar denedim ve aynı sonuçla karşılaştım. Bu yüzden firmware update yapmaya karar verdim. İnternette araştırırken community firmware olduğunu öğrendim. Ona geçiş yapmalı mıyım yoksa orijinal yazılımını tekrar mı yüklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…