Crack Adobe Photoshop nasıl kaldırılır?

lavurie

Centipat
Normal Photoshop'u da Adobe Creative Cloud'u da sildim orijinal halini yükledim ama cracklediğim için alttaki hatayı alıyorum tekrar. Nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-01_020703868.png
    resim_2025-02-01_020703868.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 385
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan versiyonun internete bağlanmaması için güvenlik duvarından programın internet bağlantısını engellemişsiniz. Güvenlik duvarı ayarlarına girip gelen kuralları ve giden kuralları kısmından Adobe/Photoshop ile alakalı ne kadar engel var ise kaldırın.

Normal Photoshop'u da Adobe Creative Cloud'u da sildim orijinal halini yükledim ama cracklediğim için alttaki hatayı alıyorum tekrar. Nasıl düzeltebilirim?

Kısa yola sağ tıkla dosya konumunu aç de programın klasörünü sil sonra kısa yola çift tıkla açmayı dene eğer bulunamadı gibi bir şey yazarsa silinmiştir.

Önce Adobe CC Cleaner Tool ile sil kurulum dene - çalışıyorsa güzel, çalışmıyorsa şu dosyayı notepad ile aç kontrol et Adobe ile ilgili sunucular tanımlanmış mı 128.0.0 gibi:

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts.ini

Onları silmeden dosyayı kopyala, sonra sil, yanlış/başka bir şeyler varsa onları silersen problem yaşayabilirsin.

Merhaba öncelikle sorunu bilgisayari sıfırlıyarak çözdüm dediğiniz şeylerin hepsini denedim fakat ise yaramadı (DNS bile değiştirdim firewall vs.) Çözümü sıfırlamakta buldum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı