Crack dosyaları virüslü müdür?

YELyouLOW

Decapat
Daha fazla  

Açıkçası olay şöyle, yeni aldığım bir bilgisayara-ben istememe rağmen-babam crack Office programları indirdi. Benim de aklıma bir şeyin crackli olup da virüssüz olma ihtimali gelmiyor-sonuç olarak adam Allah rızası için cracklemiyor programı-virüs taraması yaparken bunun gibi bir sürü dosya bulundu o crack dosyasının içinde. Windows Defender bunları buldu ama benim yine de format atmam lazım mı yoksa tam tarama yeterli mi?

İndirdiğiniz yere göre değişir. Herkes tarafından bilindik siteden indirirseniz, kolay kolay sorun yaşamazsınız.

Çok güzel düşünmüşsün, şahsen senin yerinde olsam (format atmak ile uğraşmazsam) Win Defender yerine farklı antivirüs programları kullanarak tarardım bilgisayarı. Çünkü crackerlar programların klasik iş bilgisayarlarına yükleneceğini tahmin ettiği için birinci öncelik olarak Win Defender'ı atlatmaya çalışıyorlar diye biliyorum, başka bir antivirüs le tararsan belki daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin.

Ayrıca şimdi senin için yine güvenlik alanında açılmış bir tartışma buldum: Ücretsiz antivirüs önerisi

Orijinal dosya indirmek her zaman önemli.
İçiniz rahat etmiyorsa Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz.

Çok teşekkürler, Kaspersky yükleyip tarama yapacağım şimdi sağ olun.

10 dan fazla oyunum, windows lisansım, office programlarım ve lisansım. Hepsi korsan. Ama virüs yok. Herhangi bir zararlı faaliyet yok sistemde. Önemli olan crack kaynağın. Ama tabii ben önermiyorum ne demişler imamın dediğini yap yaptığını yapma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…