Yazılımları crackleyerek tüm herkese sunanların bu işten kazancı ne? Biliyorum gelip virüs vs. yazanlar olacak ama doğru yerlerden indirdiğinizde sorun olmuyor.
Reklam ve tanınmışlık için yapıyorlar herkes onları seviyor onlar da işlerini seviyor.
Bir nevi hobi olarak yapıyorlar ama çoğunlukla sitelerde reklam bulunuyor.
Yazılımları crackleyerek tüm herkese sunanların bu işten kazancı ne? Biliyorum gelip virüs vs. yazanlar olacak ama doğru yerlerden indirdiğinizde sorun olmuyor.
Keyifine kırıyorlar. Dalga geçmiyorum. Crack işi bayağı karlı. Oyunu almak yerine kırıyorsunuz ve oyun neredeyse sizin kendi tasarladığınız oyun gibi bir şey oluyor. Reverse engineering yaparsanız oyun tamamıyla sizin oluyor.
VirusTotal indirdiğin site yapan kişi ve kullanıcı yorumları.
Tanınmış bir Repack'ci crackli oyuna virüs koyarsa anında Reddit'e falan görürsün şuna buna artık güvenmeyin diye.