OfluÇağatay Hectopat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #1 İlk başta 0xc00007b hatası alıyordum. Videonuzu izledim ve yaptım. Xinput1_3.dll hatası aldım. DirectX'i tekrar kurunca dxeror.log and directx.log hatası aldım.
İlk başta 0xc00007b hatası alıyordum. Videonuzu izledim ve yaptım. Xinput1_3.dll hatası aldım. DirectX'i tekrar kurunca dxeror.log and directx.log hatası aldım.
Çözüm Recep Baltaş 28 Şubat 2020 Oyunun açılmama sebebi C:\Windows\System32\XINPUT1_3.dll dosyasını bulamıyor oluşu. DirectX kurarken hata alıyorsan onun sebebi de başka bir DirectX dosyasını elle ve hatalı kopyalamış olman. DirectX için ayrı konu açabilirsin. Bu konuyu oyun orijinal olmadığından kapatıyorum.
Oyunun açılmama sebebi C:\Windows\System32\XINPUT1_3.dll dosyasını bulamıyor oluşu. DirectX kurarken hata alıyorsan onun sebebi de başka bir DirectX dosyasını elle ve hatalı kopyalamış olman. DirectX için ayrı konu açabilirsin. Bu konuyu oyun orijinal olmadığından kapatıyorum.
KS KS OfluÇağatay Hectopat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #11 Verdon Amca dedi: Üzgünüm, korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Peki. Son düzenleme: 28 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Şubat 2020 #12 Oyunun açılmama sebebi C:\Windows\System32\XINPUT1_3.dll dosyasını bulamıyor oluşu. DirectX kurarken hata alıyorsan onun sebebi de başka bir DirectX dosyasını elle ve hatalı kopyalamış olman. DirectX için ayrı konu açabilirsin. Bu konuyu oyun orijinal olmadığından kapatıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunun açılmama sebebi C:\Windows\System32\XINPUT1_3.dll dosyasını bulamıyor oluşu. DirectX kurarken hata alıyorsan onun sebebi de başka bir DirectX dosyasını elle ve hatalı kopyalamış olman. DirectX için ayrı konu açabilirsin. Bu konuyu oyun orijinal olmadığından kapatıyorum.