Hayır demek istediğim oyunu halihazırda Steam'de aldım ama tatilde olduğum için oynayamayacağım mobilde crack olarak oynasam korsana girer mi bu? Kimse yazımı okumamış galiba veya ben kendimi anlatamamışım.
Hayır demek istediğim oyunu halihazırda Steam'de aldım ama tatilde olduğum için oynayamayacağım mobilde crack olarak oynasam korsana girer mi bu? Kimse yazımı okumamış galiba veya ben kendimi anlatamamışım.
İndirdiğin şey yine korsan olacak, crack'i hazırlayan arkadaşlar ''bu adam steam''den almış bu oyunu yaaa buna virüssüz crack verelim'' demeyeceğine göre. Dediğim gibi için rahatsa bir sıkıntı yok gibi.
Dead Cells'i Steam'den alacağım ama aldığım zamanlarda tatile olacağım. PC mi de yanımda götüremeyeceğim için mobilde oynayabilirim diye düşündüm ama oyun mobilde de paralı iki yerden de almak istemiyorum. Gidip crackli indirsem bu korsana girer mi?