Crack mi orijinal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1-Emek hırsızlığı yapmış oluyorsun.
2-Insanlar emek hırsızlığından kaçınıyor
Fakat şunu belitmek lazımki Türkiye gibi bir ülkede yaşadığımızı var sayarsak ve ülkemizdeki oyun fiyatlarının tavan yaptığını düşündüğümde korsan oyunculukta bir sakınca göremiyorum eğer gerçekten ekonomik durumun yetmiyorsa ve zorlanacaksan korsan indir bu kimseyi zaten alakadar etmez fakat eğer ekonomik durumun iyiyse ve oyunu alabiliyorsan git oyunu orijinal al
Enis beyden çaldım birazcık ama diyeceklerim aynıydı sonuçta.

Crack almamak için bir sebep söyleyeyim.
0xc7b hatası alınca, anca el ile dll atarsınız. Ama orijinal alınca @338990 @Enes3078 @Bora Dere ve (ben yeni girdim ) yardım alırsınız.

Hiçbir şey bedava değildir. Sen bedava indirdim sanıyorsun ama oyunu almaktan daha pahalıya patlıyor sana. Virüslerin birçoğunu hiçbir yazılım fark edemez veya bilerek sana göstermez. Bunu unutma oyun şirketleri sana oyununu bedava verecek kadar ahmak değil. İllaki bunun bir karşılığı vardır.

Bide bazı arkadaşlar crack'ler virüslü değil diyip gülmüş. Cidden buna inanıyor musunuz? Çok saçma. Onlar öyle sansınlar. Bilmiyorlar ki hiçbir yazılımın bulamadığı profesyonel virüsler var. Param yok diyorsanız ucuz oyunları oynayın.

1- Cracklere güveniyorsanız buyurun indirin. Çoğunun içinde zaten virüs bulunuyor. Kimse o oyunu size ücretsiz vermez. Buna inanmanız ayrı saçma.
2- Güvende olmak ve tam destek almak istiyorlar.

#KorsanaDestekYok

Hahahaha, virüs mü bulunduruyor? Anlıyorum, korsanı bende desteklemiyorum ancak çocuk kandırır gibi yalan söylemeniz aşırı saçma. Önceden çok korsan oyun indirdim, bir kere bile virüs bulaşmadı. Doğru yerden indirirseniz virüs olmaz. Ancak korsanı bıraktım artık. Oyunları orijinal alıp sıkıntısız ve rahatça oynamak daha iyi.

Arkadaş korsan oyun indirme sitelerinde sağda solda indir tarzı butonlar olduğundan ve virüs indirdiklerinden bahsetmeye çalışmış olabilir. Fakat katılıyorum her crackde virüs yok.

Arkadaş korsan oyun indirme sitelerinde sağda solda indir tarzı butonlar olduğundan ve virüs indirdiklerinden bahsetmeye çalışmış olabilir. Fakat katılıyorum her crackde virüs yok.

Direk indir butonuna tıklayanlar var, indirdiği dosyanın adını kontrol etmeyenler var. Bu durumlarda zaten adam direk virüs yükler ancak doğru sitedeki doğru yerden yüklemeyi biliyorsa sıkıntı çekmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…