F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.483 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 3 Şubat 2024 #11 731001 dedi: Her crack oyunda format atarsak SSD ölür zaten, bir baksın arkadaş problem var gibiyse format atar. Genişletmek için tıkla... Ben attım hala hayatta 100'den fazla formatı görmüştür. Bir de kronik sorunlu SSD.
731001 dedi: Her crack oyunda format atarsak SSD ölür zaten, bir baksın arkadaş problem var gibiyse format atar. Genişletmek için tıkla... Ben attım hala hayatta 100'den fazla formatı görmüştür. Bir de kronik sorunlu SSD.
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 3 Şubat 2024 #12 Ahmsef dedi: Cracklerde genelde false-positive oluyor. Güvenmiyorsanız silin başka yerden yükletin. Güveniyorsanız geri yükle deyip silin. Bu size kalmış. Genişletmek için tıkla... Bir virüs denetim masasından sil yaparak silinmez diye biliyorum ben. Yanlışım var ise söyleyin.
Ahmsef dedi: Cracklerde genelde false-positive oluyor. Güvenmiyorsanız silin başka yerden yükletin. Güveniyorsanız geri yükle deyip silin. Bu size kalmış. Genişletmek için tıkla... Bir virüs denetim masasından sil yaparak silinmez diye biliyorum ben. Yanlışım var ise söyleyin.
M m_fatih33 Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #13 Hayır ben eskiden bu bilgisayara format atıyordum. Disk sağlığı uygulamalarından görünüyor. 732017 dedi: Bunu nereden biliyorsun çok kesin konuşma. Genişletmek için tıkla...
Hayır ben eskiden bu bilgisayara format atıyordum. Disk sağlığı uygulamalarından görünüyor. 732017 dedi: Bunu nereden biliyorsun çok kesin konuşma. Genişletmek için tıkla...
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 3 Şubat 2024 #14 F4T1H dedi: Ben attım hala hayatta 100'den fazla formatı görmüştür. Bir de kronik sorunlu SSD. Genişletmek için tıkla... Zaten abartı format'dan bahsediyorum internette çoğu kaynakta ömrünü azalttığını söylüyor.
F4T1H dedi: Ben attım hala hayatta 100'den fazla formatı görmüştür. Bir de kronik sorunlu SSD. Genişletmek için tıkla... Zaten abartı format'dan bahsediyorum internette çoğu kaynakta ömrünü azalttığını söylüyor.
Yarchit Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #15 731001 dedi: False positive olabilir, bir malwarebytes ile de tarat. Sisteminde bir yavaşlık veya virüs olduğunu sezmiyorsan format atmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... tarattım yine bir şey çıkmadı görev yöneticisinden fazla kullanım var mı diye kontrol ettim işlemci % 3 kullanılıyor yardımınız için teşekkürler
731001 dedi: False positive olabilir, bir malwarebytes ile de tarat. Sisteminde bir yavaşlık veya virüs olduğunu sezmiyorsan format atmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... tarattım yine bir şey çıkmadı görev yöneticisinden fazla kullanım var mı diye kontrol ettim işlemci % 3 kullanılıyor yardımınız için teşekkürler
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.483 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 3 Şubat 2024 #16 731001 dedi: Zaten abartı Format'dan bahsediyorum internette çoğu kaynakta ömrünü azalttığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar veri yazarsan o kadar ömrü azalır, formatta alasını yaşatıyor
731001 dedi: Zaten abartı Format'dan bahsediyorum internette çoğu kaynakta ömrünü azalttığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar veri yazarsan o kadar ömrü azalır, formatta alasını yaşatıyor
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 3 Şubat 2024 #17 Yarchit dedi: tarattım yine bir şey çıkmadı görev yöneticisinden fazla kullanım var mı diye kontrol ettim işlemci % 3 kullanılıyor yardımınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... O zaman false positive dir. Oyununu tekrar yükleyebilirsin çözüm olduysam çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi günler.
Yarchit dedi: tarattım yine bir şey çıkmadı görev yöneticisinden fazla kullanım var mı diye kontrol ettim işlemci % 3 kullanılıyor yardımınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... O zaman false positive dir. Oyununu tekrar yükleyebilirsin çözüm olduysam çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi günler.
7 732017 Decipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.184 Çözümler 7 3 Şubat 2024 #18 m_fatih33 dedi: Hayır ben eskiden bu bilgisayara format atıyordum. Disk sağlığı uygulamalarından görünüyor. Genişletmek için tıkla... 1 günde 5 kez format atan birine mi söylüyorsun bunu? 731001 dedi: Zaten abartı format'dan bahsediyorum internette çoğu kaynakta ömrünü azalttığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Abartı derken? Gereksiz formata gerek yok. Haftada 1 ayda 1 atılabilir ancak 1 günde 5 kez atmışlığım da oldu %1 bile hasar görmedi.
m_fatih33 dedi: Hayır ben eskiden bu bilgisayara format atıyordum. Disk sağlığı uygulamalarından görünüyor. Genişletmek için tıkla... 1 günde 5 kez format atan birine mi söylüyorsun bunu? 731001 dedi: Zaten abartı format'dan bahsediyorum internette çoğu kaynakta ömrünü azalttığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Abartı derken? Gereksiz formata gerek yok. Haftada 1 ayda 1 atılabilir ancak 1 günde 5 kez atmışlığım da oldu %1 bile hasar görmedi.
Yarchit Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #19 Ahmsef dedi: Cracklerde genelde false-positive oluyor. Güvenmiyorsanız silin başka yerden yükletin. Güveniyorsanız geri yükle deyip silin. Bu size kalmış. Genişletmek için tıkla... false positive tam olarak nedir
Ahmsef dedi: Cracklerde genelde false-positive oluyor. Güvenmiyorsanız silin başka yerden yükletin. Güveniyorsanız geri yükle deyip silin. Bu size kalmış. Genişletmek için tıkla... false positive tam olarak nedir
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 3 Şubat 2024 #20 Yarchit dedi: false positive tam olarak nedir Genişletmek için tıkla... Yani adı sanı bilinmeyen antivirüslerin her dosyaya bu virüs diye atlamasına denir.
Yarchit dedi: false positive tam olarak nedir Genişletmek için tıkla... Yani adı sanı bilinmeyen antivirüslerin her dosyaya bu virüs diye atlamasına denir.