Crack oyundan çıkan virüs format gerektirir mi?

Her crack oyunda format atarsak SSD ölür zaten, bir baksın arkadaş problem var gibiyse format atar.

Ben attım hala hayatta 100'den fazla formatı görmüştür. Bir de kronik sorunlu SSD.

Cracklerde genelde false-positive oluyor. Güvenmiyorsanız silin başka yerden yükletin. Güveniyorsanız geri yükle deyip silin. Bu size kalmış.
Bir virüs denetim masasından sil yaparak silinmez diye biliyorum ben. Yanlışım var ise söyleyin.

False positive olabilir, bir malwarebytes ile de tarat. Sisteminde bir yavaşlık veya virüs olduğunu sezmiyorsan format atmana gerek yok.
tarattım yine bir şey çıkmadı görev yöneticisinden fazla kullanım var mı diye kontrol ettim işlemci % 3 kullanılıyor yardımınız için teşekkürler

Zaten abartı Format'dan bahsediyorum internette çoğu kaynakta ömrünü azalttığını söylüyor.

Ne kadar veri yazarsan o kadar ömrü azalır, formatta alasını yaşatıyor

tarattım yine bir şey çıkmadı görev yöneticisinden fazla kullanım var mı diye kontrol ettim işlemci % 3 kullanılıyor yardımınız için teşekkürler
O zaman false positive dir. Oyununu tekrar yükleyebilirsin çözüm olduysam çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi günler.

Hayır ben eskiden bu bilgisayara format atıyordum. Disk sağlığı uygulamalarından görünüyor.
1 günde 5 kez format atan birine mi söylüyorsun bunu?
Zaten abartı format'dan bahsediyorum internette çoğu kaynakta ömrünü azalttığını söylüyor.
Abartı derken? Gereksiz formata gerek yok. Haftada 1 ayda 1 atılabilir ancak 1 günde 5 kez atmışlığım da oldu %1 bile hasar görmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…