K Kerkellow Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #11 nrywq4 dedi: En az 8 GB olan flash a Windows 10 ISO'su atmalısınız tüm diskleri komple temizlemelisiniz Windows'un kurtarma modundaki format hiçbir işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Yok öyle yapmıyorum zaten. Flash bellek üzerinden yapıyorum her zaman. nrywq4 dedi: En az 8 GB olan flash a Windows 10 ISO'su atmalısınız tüm diskleri komple temizlemelisiniz Windows'un kurtarma modundaki format hiçbir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows'un kurtarma modunda ki format Windows'u silmiyor zaten diye biliyorum. Herkese tekrardan teşekkürler. İyi geceler.
nrywq4 dedi: En az 8 GB olan flash a Windows 10 ISO'su atmalısınız tüm diskleri komple temizlemelisiniz Windows'un kurtarma modundaki format hiçbir işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Yok öyle yapmıyorum zaten. Flash bellek üzerinden yapıyorum her zaman. nrywq4 dedi: En az 8 GB olan flash a Windows 10 ISO'su atmalısınız tüm diskleri komple temizlemelisiniz Windows'un kurtarma modundaki format hiçbir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows'un kurtarma modunda ki format Windows'u silmiyor zaten diye biliyorum. Herkese tekrardan teşekkürler. İyi geceler.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.124 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #12 Kerkellow dedi: Yok öyle yapmıyorum zaten. Flash bellek üzerinden yapıyorum her zaman. Sanırım Windows'un kurtarma modunda ki format Windows'u silmiyor zaten diye biliyorum. Herkese tekrardan teşekkürler. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Evet öyle sanada iyi geceler
Kerkellow dedi: Yok öyle yapmıyorum zaten. Flash bellek üzerinden yapıyorum her zaman. Sanırım Windows'un kurtarma modunda ki format Windows'u silmiyor zaten diye biliyorum. Herkese tekrardan teşekkürler. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Evet öyle sanada iyi geceler
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.034 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 14 Haziran 2023 #13 VENGEANCE ANGEL dedi: Crackler zaten virüstür. Aksi halde zaten crack kavramının anlamı kalmaz. Ben bugüne kadar crack yüzünden sıkıntı yaşamadım. Defender bazen gıcıklık yapabiliyor. Bence güvenle kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gülen ve beğenmedim atan arkadaşlar, gülmeyin, ağlamayın. Gerçek bu çünkü.
VENGEANCE ANGEL dedi: Crackler zaten virüstür. Aksi halde zaten crack kavramının anlamı kalmaz. Ben bugüne kadar crack yüzünden sıkıntı yaşamadım. Defender bazen gıcıklık yapabiliyor. Bence güvenle kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gülen ve beğenmedim atan arkadaşlar, gülmeyin, ağlamayın. Gerçek bu çünkü.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.124 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #14 VENGEANCE ANGEL dedi: Gülen ve beğenmedim atan arkadaşlar, gülmeyin, ağlamayın. Gerçek bu çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru demiş bu arada gerçekten öyle
VENGEANCE ANGEL dedi: Gülen ve beğenmedim atan arkadaşlar, gülmeyin, ağlamayın. Gerçek bu çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru demiş bu arada gerçekten öyle