jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Şubat 2021 #21 tahamert123 dedi: Bir de drm çalışmıyor o yüzden çoğu oyunda FPS olmasa da RAM kullanımı işlemci sıcaklığı fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Aslında ben DRM'in deaktif olduğuna inanmıyorum. Tamam, bypass edilmiş bir halde ama tamamen kapalı değildir bence. Fear77 dedi: O dediğiniz şeyin gerçekleşmesi için korsan oyun indirmek hakkında hiç birşey bilmemeniz lazım. Ayrıca kıran grupların çoğu böyle bir şey yapmaz ama siteye yükleyenler yapabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey bilmeyen bir insan bile mining virüsü kapmaz.
tahamert123 dedi: Bir de drm çalışmıyor o yüzden çoğu oyunda FPS olmasa da RAM kullanımı işlemci sıcaklığı fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Aslında ben DRM'in deaktif olduğuna inanmıyorum. Tamam, bypass edilmiş bir halde ama tamamen kapalı değildir bence. Fear77 dedi: O dediğiniz şeyin gerçekleşmesi için korsan oyun indirmek hakkında hiç birşey bilmemeniz lazım. Ayrıca kıran grupların çoğu böyle bir şey yapmaz ama siteye yükleyenler yapabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey bilmeyen bir insan bile mining virüsü kapmaz.
Jawierd Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #22 tahamert123 dedi: Monitörünüz kaç hz. Genişletmek için tıkla... 60 Hz.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #23 jax teller fanboyu dedi: Aslında ben DRM'in deaktif olduğuna inanmıyorum. Tamam, bypass edilmiş bir halde ama tamamen kapalı değildir bence. Hiçbir şey bilmeyen bir insan bile mining virüsü kapmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam birisi her gördüğü indir butonuna tıklamassa virus filan bulaşmaz zaten.
jax teller fanboyu dedi: Aslında ben DRM'in deaktif olduğuna inanmıyorum. Tamam, bypass edilmiş bir halde ama tamamen kapalı değildir bence. Hiçbir şey bilmeyen bir insan bile mining virüsü kapmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam birisi her gördüğü indir butonuna tıklamassa virus filan bulaşmaz zaten.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 18 Şubat 2021 #24 EnesEfe dedi: Her crack güvenilir değildir tabii ama güvenilirler var. Genişletmek için tıkla... Nereye güvenli baktın mı? 200 TL olan oyunu kim bedavaya versin.
EnesEfe dedi: Her crack güvenilir değildir tabii ama güvenilirler var. Genişletmek için tıkla... Nereye güvenli baktın mı? 200 TL olan oyunu kim bedavaya versin.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Şubat 2021 #25 . Dosya Ekleri indir.png 82,1 KB · Görüntüleme: 75
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #26 Lezize dedi: Soru açık ve net. Genişletmek için tıkla... İçine Bitcoin mining vb virüs koyarak ekran kartını yavaşlattığı için ya da keylogger gibi virüsler koyarak bilgilerini çaldığı için olabilir mi?
Lezize dedi: Soru açık ve net. Genişletmek için tıkla... İçine Bitcoin mining vb virüs koyarak ekran kartını yavaşlattığı için ya da keylogger gibi virüsler koyarak bilgilerini çaldığı için olabilir mi?
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #27 Jawierd dedi: 60 Hz. Genişletmek için tıkla... V-Sync açık ise 30 FPS alman normaldir bazen monitörün Hz sinin yarısı performansta çalışıyor maximum framtemi unlimited yapman lazım.
Jawierd dedi: 60 Hz. Genişletmek için tıkla... V-Sync açık ise 30 FPS alman normaldir bazen monitörün Hz sinin yarısı performansta çalışıyor maximum framtemi unlimited yapman lazım.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2021 #28 278101 dedi: Nereye güvenli baktın mı? 200 TL olan oyunu kim bedavaya versin. Genişletmek için tıkla... Paralı crack siteleri en güvenli crack sitelerinden ayrıca Toprak Koç gibi bu sektörde kendini ispatlamış güvenilir kişiler var.
278101 dedi: Nereye güvenli baktın mı? 200 TL olan oyunu kim bedavaya versin. Genişletmek için tıkla... Paralı crack siteleri en güvenli crack sitelerinden ayrıca Toprak Koç gibi bu sektörde kendini ispatlamış güvenilir kişiler var.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 18 Şubat 2021 #29 Jawierd dedi: Bir aralar tlauncher kullanıyordum ve 4 chunkda 30 FPS Max alıyordum. Premium alınca 14 chunkda 70 FPS almaya başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop mu kullanıyorsunuz?
Jawierd dedi: Bir aralar tlauncher kullanıyordum ve 4 chunkda 30 FPS Max alıyordum. Premium alınca 14 chunkda 70 FPS almaya başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop mu kullanıyorsunuz?
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 18 Şubat 2021 #30 Dediğinizin tam tersi bir durum var. Orijinal oyunlar kasar çünkü korsan koruma vardır. Korsan oyunlarda bu koruma olmadığı için kasmaz.
Dediğinizin tam tersi bir durum var. Orijinal oyunlar kasar çünkü korsan koruma vardır. Korsan oyunlarda bu koruma olmadığı için kasmaz.