Crack RDR2 Epic Games üzerinden orijinaliyle indirmeden oynanabilir mi?

Maastrk

Hectopat
RDR 2'yi crackli indirdim ama oyun Epic Games hesabımda var. Oyunu Epic Games'ten orijinal yapabilir miyim?

Başlık için cevabım:

Crack yapılan oyunun sunucu bağlantıları ve diğer çevrimiçi bağlantıları kapatıldığı için giremezsiniz.

Konu içeriği için cevabım:

Oyunu indirmeye başlatıp durdurun. Sonra crack oyun dosyalarını indirme olan yere atarsanız doğrular ve günceller.

Yapabilirsiniz. Korsan oyunu doğrulatirsaniz Epic eksik dosyalar varsa onları üzerine yazar ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor.

@Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı.

Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor.

Konu içeriğine göre yorum yaptım hocam ben.

Hocam neden crack indirmeyi tercih ettiniz ki

Sanırsam şuan oyunu crack oynuyormuş ama oyunu satın almış. Tekrar indirmeye üşendiğinden o dosyaları epic games'e tanıtabilir mi onu sormak istemiş.

Başlık değişmiş böyle yazmamıştım elimde crack oyun var internet yavaş olduğundan dolayı bir daha indirmek istemiyorum Epic'ten indirmeden orijinal yapmk istiyorum.

Hocam neden crack indirmeyi tercih ettiniz ki
Param yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…