M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 24 Mart 2023 #1 RDR 2'yi crackli indirdim ama oyun Epic Games hesabımda var. Oyunu Epic Games'ten orijinal yapabilir miyim?
RDR 2'yi crackli indirdim ama oyun Epic Games hesabımda var. Oyunu Epic Games'ten orijinal yapabilir miyim?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 24 Mart 2023 #2 Maastrk dedi: RDR 2'yi crackli indirdim ama oyun Epic Games hesabımda var. Oyunu Epic Games'ten orijinal yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Maastrk dedi: RDR 2'yi crackli indirdim ama oyun Epic Games hesabımda var. Oyunu Epic Games'ten orijinal yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Mart 2023 #3 Başlık için cevabım: Crack yapılan oyunun sunucu bağlantıları ve diğer çevrimiçi bağlantıları kapatıldığı için giremezsiniz. Konu içeriği için cevabım: Oyunu indirmeye başlatıp durdurun. Sonra crack oyun dosyalarını indirme olan yere atarsanız doğrular ve günceller. Artı 0 Eksi
Başlık için cevabım: Crack yapılan oyunun sunucu bağlantıları ve diğer çevrimiçi bağlantıları kapatıldığı için giremezsiniz. Konu içeriği için cevabım: Oyunu indirmeye başlatıp durdurun. Sonra crack oyun dosyalarını indirme olan yere atarsanız doğrular ve günceller.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.769 Makaleler 26 Çözümler 512 24 Mart 2023 #4 Yapabilirsiniz. Korsan oyunu doğrulatirsaniz Epic eksik dosyalar varsa onları üzerine yazar ve oynamaya başlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yapabilirsiniz. Korsan oyunu doğrulatirsaniz Epic eksik dosyalar varsa onları üzerine yazar ve oynamaya başlayabilirsiniz.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Mart 2023 #5 Emir M. dedi: Yapabilirsiniz. Korsan oyunu doğrulatirsaniz Epic eksik dosyalar varsa onları üzerine yazar ve oynamaya başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor. @Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Yapabilirsiniz. Korsan oyunu doğrulatirsaniz Epic eksik dosyalar varsa onları üzerine yazar ve oynamaya başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor. @Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.769 Makaleler 26 Çözümler 512 24 Mart 2023 #6 300319 dedi: Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor. @Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı. Genişletmek için tıkla... Konu içeriğine göre yorum yaptım hocam ben. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor. @Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı. Genişletmek için tıkla... Konu içeriğine göre yorum yaptım hocam ben.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Mart 2023 #7 Emir M. dedi: Konu içeriğine göre yorum yaptım hocam ben. Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim hocam Başlık ile içerik çok zıt. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Konu içeriğine göre yorum yaptım hocam ben. Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim hocam Başlık ile içerik çok zıt.
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #8 Hocam neden crack indirmeyi tercih ettiniz ki Artı 0 Eksi
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 24 Mart 2023 #9 300319 dedi: Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor. @Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı. Genişletmek için tıkla... Sanırsam şuan oyunu crack oynuyormuş ama oyunu satın almış. Tekrar indirmeye üşendiğinden o dosyaları epic games'e tanıtabilir mi onu sormak istemiş. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor. @Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı. Genişletmek için tıkla... Sanırsam şuan oyunu crack oynuyormuş ama oyunu satın almış. Tekrar indirmeye üşendiğinden o dosyaları epic games'e tanıtabilir mi onu sormak istemiş.
KS KS M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 24 Mart 2023 #10 300319 dedi: Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor. @Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı. Genişletmek için tıkla... Başlık değişmiş böyle yazmamıştım elimde crack oyun var internet yavaş olduğundan dolayı bir daha indirmek istemiyorum Epic'ten indirmeden orijinal yapmk istiyorum. wesroll dedi: Hocam neden crack indirmeyi tercih ettiniz ki Genişletmek için tıkla... Param yoktu. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Konuyu yanlış anladınız sanırım hocam. Üye crack oyun ile orijinal oyun aynı anda oynayabilir mi diye soruyor. @Emir M. gerçi başlık ile konu içeriği farklı. Genişletmek için tıkla... Başlık değişmiş böyle yazmamıştım elimde crack oyun var internet yavaş olduğundan dolayı bir daha indirmek istemiyorum Epic'ten indirmeden orijinal yapmk istiyorum. wesroll dedi: Hocam neden crack indirmeyi tercih ettiniz ki Genişletmek için tıkla... Param yoktu.