Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.154 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #11 peps dedi: Yazdıklarınız için teşekkür ederim sileceğim. Genişletmek için tıkla... Silerseniz cracklenen uygulama/oyun çalışmayabilir. Potansiyel olarak AV'ler zararlı algılasa da çoğu crack araçları genelde false-positive oluyor.
peps dedi: Yazdıklarınız için teşekkür ederim sileceğim. Genişletmek için tıkla... Silerseniz cracklenen uygulama/oyun çalışmayabilir. Potansiyel olarak AV'ler zararlı algılasa da çoğu crack araçları genelde false-positive oluyor.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #12 Adrastos dedi: Silerseniz cracklenen uygulama/oyun çalışmayabilir. Potansiyel olarak AV'ler zararlı algılasa da çoğu crack araçları genelde false-positive oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler başka bir yerde steam_api.dll bulabilirmiyim
Adrastos dedi: Silerseniz cracklenen uygulama/oyun çalışmayabilir. Potansiyel olarak AV'ler zararlı algılasa da çoğu crack araçları genelde false-positive oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler başka bir yerde steam_api.dll bulabilirmiyim
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.154 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #13 peps dedi: Tamam teşekkürler başka bir yerde steam_api.dll bulabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Hayır. Her aplikasyonun dosya konumundaki dosyalar kendilerine has özellikler taşır.
peps dedi: Tamam teşekkürler başka bir yerde steam_api.dll bulabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Hayır. Her aplikasyonun dosya konumundaki dosyalar kendilerine has özellikler taşır.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #14 Adrastos dedi: Hayır. Her aplikasyonun dosya konumundaki dosyalar kendilerine has özellikler taşır. Genişletmek için tıkla... TaleWorlds diye bir indirme yeri buldum güvenilir mi?
Adrastos dedi: Hayır. Her aplikasyonun dosya konumundaki dosyalar kendilerine has özellikler taşır. Genişletmek için tıkla... TaleWorlds diye bir indirme yeri buldum güvenilir mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.154 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #15 peps dedi: TaleWorlds diye bir indirme yeri buldum güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... TaleWorlds Türk bir oyun firması.
peps dedi: TaleWorlds diye bir indirme yeri buldum güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... TaleWorlds Türk bir oyun firması.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #16 Adrastos dedi: TaleWorlds Türk bir oyun firması. Genişletmek için tıkla... Oradan Warband kısmına geldiğimizde downloads kısmı var oradan en son sürümü indirsem elimde Serial Key'de var yazsam olur mu acaba?
Adrastos dedi: TaleWorlds Türk bir oyun firması. Genişletmek için tıkla... Oradan Warband kısmına geldiğimizde downloads kısmı var oradan en son sürümü indirsem elimde Serial Key'de var yazsam olur mu acaba?
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 16 Eylül 2023 #17 ktskn dedi: Ne indirdin? Malwarebytes false-positive çıkarmaz genelde. Virüstür bu. Genişletmek için tıkla... Yoo? Malwarebytes, F/P sonuç verme ihtimali yüksek bir Anti-Malware. Ayrıca büyük ihtimalle korsan oyun veya hile indirdi o yüzden bu uyarıyı verdi.
ktskn dedi: Ne indirdin? Malwarebytes false-positive çıkarmaz genelde. Virüstür bu. Genişletmek için tıkla... Yoo? Malwarebytes, F/P sonuç verme ihtimali yüksek bir Anti-Malware. Ayrıca büyük ihtimalle korsan oyun veya hile indirdi o yüzden bu uyarıyı verdi.
yusufkrpc Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #18 Oyun...vipten böyle bir dosya indirdim aynı hatayı aldım ne yapayım.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #19 yusufkrpc dedi: Oyun...vipten böyle bir dosya indirdim aynı hatayı aldım ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Kanka false-positive bu olay sıkıntı yok yani.
yusufkrpc dedi: Oyun...vipten böyle bir dosya indirdim aynı hatayı aldım ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Kanka false-positive bu olay sıkıntı yok yani.