Aeif Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Iacon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #1 Crack Windows 10'da sfc/scannow komutunu kullanırsak Windows crack olduğunu anlayabilir mi?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 10 Eylül 2020 #2 Bu forumda crack yazılıma destek yoktur.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 10 Eylül 2020 #4 Forumda korsana destek vermek yasak. Birazdan konu kilitlenir.
NiNo Picopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #5 Hayır anlamaz.
Aeif Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Iacon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #6 Lafonde dedi: Bu forumda crack yazılıma destek yoktur. Genişletmek için tıkla... rmzncvhr dedi: Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Guthwine dedi: Forumda korsana destek vermek yasak. Birazdan konu kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Korsan yazılım nasıl kullanılır demedim. Bunu yaparsam bu olur mu şeklinde bir soru sordum. Kimse sizden korsan yazılıma destek vermenizi istemedi.
Lafonde dedi: Bu forumda crack yazılıma destek yoktur. Genişletmek için tıkla... rmzncvhr dedi: Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Guthwine dedi: Forumda korsana destek vermek yasak. Birazdan konu kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Korsan yazılım nasıl kullanılır demedim. Bunu yaparsam bu olur mu şeklinde bir soru sordum. Kimse sizden korsan yazılıma destek vermenizi istemedi.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Eylül 2020 #7 Okey .
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 10 Eylül 2020 #8 Aeif dedi: Korsan yazılım nasıl kullanılır demedim. Bunu yaparsam bu olur mu şeklinde bir soru sordum. Kimse sizden korsan yazılıma destek vermenizi istemedi. Genişletmek için tıkla... Buna cevap yazmak korsana destektir. Technopat Sosyal kurallarını okuyunuz. Az001 dedi: Okey . Eki Görüntüle 663472 Eki Görüntüle 663474 Genişletmek için tıkla... Kankam ben bu konu hakkında destek istemedim.
Aeif dedi: Korsan yazılım nasıl kullanılır demedim. Bunu yaparsam bu olur mu şeklinde bir soru sordum. Kimse sizden korsan yazılıma destek vermenizi istemedi. Genişletmek için tıkla... Buna cevap yazmak korsana destektir. Technopat Sosyal kurallarını okuyunuz. Az001 dedi: Okey . Eki Görüntüle 663472 Eki Görüntüle 663474 Genişletmek için tıkla... Kankam ben bu konu hakkında destek istemedim.
rmzncvhr Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 10 Eylül 2020 #9 Aeif dedi: Korsan yazılım nasıl kullanılır demedim. Bunu yaparsam bu olur mu şeklinde bir soru sordum. Kimse sizden korsan yazılıma destek vermenizi istemedi. Genişletmek için tıkla... Crackli bir yazılımla şunu yaparsak şöyle mi olur diye soruyorsun. Bu forumda korsan, crack hiçbir şeye destek verilmez ve bunun hakkında soru soranda yanıtsız kalır.
Aeif dedi: Korsan yazılım nasıl kullanılır demedim. Bunu yaparsam bu olur mu şeklinde bir soru sordum. Kimse sizden korsan yazılıma destek vermenizi istemedi. Genişletmek için tıkla... Crackli bir yazılımla şunu yaparsak şöyle mi olur diye soruyorsun. Bu forumda korsan, crack hiçbir şeye destek verilmez ve bunun hakkında soru soranda yanıtsız kalır.
NiNo Picopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #10 Lafonde dedi: Buna cevap yazmak korsana destektir. Technopat Sosyal kurallarını okuyunuz. Kankam ben bu konu hakkında destek istemedim. Genişletmek için tıkla... İmzanızda tecrübeli cracker yazıyor
Lafonde dedi: Buna cevap yazmak korsana destektir. Technopat Sosyal kurallarını okuyunuz. Kankam ben bu konu hakkında destek istemedim. Genişletmek için tıkla... İmzanızda tecrübeli cracker yazıyor