Windows 11'i cracklemek istiyorum. CMD'den ama arkadaşım tehlikeli dedi. Biraz tedirgin oldum, CMD'den key ile cracklemek ne kadar güvenli ya da güvenli mi?
Hocam bende key almadan önce yapıyordum bağlandığı sunucu farklı bir sunucu oluyor ve ben CMD ile etkinleştirdiğimde durduk yere oyunlarda ping çıkıyordu sıfırlayıp key ile etkinleştirdikten sonra bu sorun ortadan kalktı.
Key alırsanız Windows 10 keyi alın Windows 11 keyi için fazladan para vermenize gerek yok. Windows 10 Keyleri Windows 11 kurulumunda da etkinleşiyor. Önerim Retail ya da OEM key almanız. Ben Retail aldım.
Ya hocam Allah aşkına saçma sapan şeylere bulaşmayın. İnternette 15-20 liraya OEM Key bulabilirsiniz. 15-20 lira çöpe atılacak kadar değersiz bir para şu an.
Windows 10 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.