Crack zararlı mıdır?

thanos22th

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, crack yapmak bilgisayara zarar verir mi? Ona göre yapayım. Oyunlar çok pahalı.

Merhaba arkadaşlar, crack yapmak bilgisayara zarar verir mi? Ona göre yapayım. Oyunlar çok pahalı.
Bazı crack dosyalarında bilgisayar donanımlarına zarar veren yazılımlar oluyor.

Ne indirdiğinizi bilmiyorsanız verilerinize zarar verebilirsiniz. Öte yandan Crack'lerin bugüne kadar fiziksel zarar verdiğini görmedim.

Peki vermesi mümkün mü? Dolaylı da olsa mümkün. Mesela bir mining virüsü bulaşırsa ekran kartınızı 6 ayda tüketebilir.

Siteminizde gayet haklısınız. Bir öğrenci olarak size katılıyorum.

Cracki önermiyorum tabii ki de ama cebim kaldırmıyor. Yoksa Far Cry 6 ve Death Stranding'i param olsa hemen sipariş verirdim. 300 TL verip RDR2 almış birisiyim. Kredi kartı taksidini yeni bitirdim

Crack yapmak hem vicdani rahatsızlık, hem de bazı durumlarda bilgisayara sıkıntı olabiliyor.
Güvenilir sitelerden indirmek riski azaltıyor.
Hacktoollar zarar vermese de bazen fidye virüsü yerleştirilebiliyor.

Pahalı bir sistemin yoksa, verilerin çok önemli değilse, elinin altında USB den windows kuracak bir belleğin varsa tercih edebilirsin, ben önermiyorum ama öğrenciyken biz de kullandık zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…