Crackli After Effects ve pluginler ile efekt yapıp satmak legal midir?

batoohund

Hectopat
Merhaba, yaklaşık 3-4 aydır kendi çapımda edit işleri ile uğraşıyorum.

İlk başta DaVinci Resolve ile başladım bu işlere. Daha sonra After Effects 2023'ü crackli bir şekilde kullanmaya başladım. Ve (Sapphire, bcc, magic bullet looks) gibi bazı pluginler indirdim (crackli) ve öğretici videolar izleyerek de ilerlettim.

Şu an kendi efektlerimi yapıp kaydediyorum ve beğeniyorum. Aynı zamanda satmayı da planlıyorum fakat crackli kullandığım için herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Cevaplarınız için teşekkürler...

Legal değildir ama büyük ihtimalle sorun çıkmaz. Banka soygununda yere düşen bir tane parayı ceplemek gibi bir şey.

Merhaba, bende edit ile uğraşıyorum ancak bu pluginleri karşılayacak bütçem yok maalesef, korsan AE'yi ve korsan pluginleri nereden bulup indiriyorsunuz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Merhaba, bende edit ile uğraşıyorum ancak bu pluginleri karşılayacak bütçem yok maalesef, korsan AE'yi ve korsan pluginleri nereden bulup indiriyorsunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Ben sana yardımcı olayım ben de aynı şekilde ilerliyorum.

After Effects kullanıp çoğu kanalını çaldıran ve bilgilerini, hesaplarını çaldıranlar olmuş. Bu konu hakkında bilgisi olanlar var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…