Crackli oyunlar, dosya doğrulama ile orijinale döndürülebilir mi?

Krmdmrz

Hectopat
Elimizdeki crackli oyunları dosya doğrulama yaparak orijinal hale çevirmek mümkün mü, yoksa tamamen baştan indirmemiz mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry 5 Gold Edition orijinali aldıktan sonra crackli bir şekilde indirdiğim versiyonu üzerinden geçerek sadece 1 GB'lık bir ek bir kısım indirmişti, onun dışında oyunu tekrar indirmeme bile gerek kalmamıştı. Tabii diğer bazı oyunlar crackli olan içeriği dosya bütünlüğünü tanılama açısından görmeyebilir veya kabul etmeyebilir, tam olarak bilemiyorum.

Steam versiyonları Steam kabul ediyor hatta Origin de kendi versiyonlarını kabul ediyor. Önemli olan crackli oyunun hangi platformun sürümü olduğu Örneğin: GOG versiyonu Steam'e doğrulatamazsın, Steam versiyondan cracklenmiş bir oyunun dosyalarını Steam'e doğrulatabilirsin. Ben AKK olduğu zamanlarda kotadan tasarruf için bu yöntemi çok kullandım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı