Öncelikle merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayara virüs bulaşmasını istemiyorum fakat ben eskiden crackli Camtasia kullanıyordum. Şimdi sadece 1 crackli dosya (Camtasia) yüklesem bir zararı olur mu?
Öncelikle merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayara virüs bulaşmasını istemiyorum fakat ben eskiden crackli Camtasia kullanıyordum. Şimdi sadece 1 crackli dosya (Camtasia) yüklesem bir zararı olur mu?
O program zaten herhangi bir Crack dosyası olmadan ufak bir işlemle kırılıyor. Tabi bunu burada anlatacak ve önerecek değilimÖncelikle merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayara virüs bulaşmasını istemiyorum fakat ben eskiden crackli Camtasia kullanıyordum. Şimdi sadece 1 crackli dosya (Camtasia) yüklesem bir zararı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.