Öncelikle merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayara virüs bulaşmasını istemiyorum fakat ben eskiden crackli Camtasia kullanıyordum. Şimdi sadece 1 crackli dosya (Camtasia) yüklesem bir zararı olur mu?
Windows/kali karışık kullanıyorum. Windows 10 orijinal kullanıyorum, insanların emeğini çalacak kadar ezik ve emek hırsızlığına karşı olan birini de test edecek kadar aptal değilim.Emek hırsızlığı diyorsunuzda kullandığın işletim sistemi Windows 10 kesin sende crack veya KMSpico kullanmadın![]()
bro 250 dolar ver emek hırsızlığı yapmayak sen camtasiaya 250 dolar verir misin ki emek hırsızlığı diyorsunOlabilir, bilinemez. Emek hırsızlığı yapma, crack kullanma.
Eğer işime yarayacak ise veririm, yarayacak ise ama bütçem yoksa başka programa yönelirim.bro 250 dolar ver emek hırsızlığı yapmayak sen camtasiaya 250 dolar verir misin ki emek hırsızlığı diyorsun
O program zaten herhangi bir crack dosyası olmadan ufak bir işlemle kırılıyor. Tabii bunu burada anlatacak ve önerecek değilim![]()
O program zaten herhangi bir crack dosyası olmadan ufak bir işlemle kırılıyor. Tabii bunu burada anlatacak ve önerecek değilim![]()
Eğer crack program kurduysan muhakkak bir virüs programıyla bilgisayarına tam tarama yap.Öncelikle merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayara virüs bulaşmasını istemiyorum fakat ben eskiden crackli Camtasia kullanıyordum. Şimdi sadece 1 crackli dosya (Camtasia) yüklesem bir zararı olur mu?
Crackli programlar virüssüz olsa bile zarar verir mi? Veriyorsa nasıl zarar verir?Bilgisayarınıza yazılımsal olarak hasar verebilir bunun dışında en tehlikelisi donanımsal hasar verebilir. İki türlü olarak size ciddi derecede hasar verir. Kesinlikle korsan kullanmamalısınız. Ücretsiz bir yazılım varsa onu kullanmanız daha doğru olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.