Umut10 Centipat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Merhaba, FreeDOS bilgisayarıma bilgisayarcıya Windows kurdurttum ama crackli kurmuşlar. Ben deneme sürümü kullanmak istiyorum. Format atarsam Windows silinir mi? Format attıktan sonra nasıl bir yol izleyebilirim, biri bana adımları anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Merhaba, FreeDOS bilgisayarıma bilgisayarcıya Windows kurdurttum ama crackli kurmuşlar. Ben deneme sürümü kullanmak istiyorum. Format atarsam Windows silinir mi? Format attıktan sonra nasıl bir yol izleyebilirim, biri bana adımları anlatabilir mi?
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #2 Format atın attıktan sonra 30 TL'ye OEM key alın.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 USB'den temiz kurulum yapacaksın ve ayarlardan key'ini gireceksin. Bu kadar.
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 Temiz kurulum şart. Önemli dosyalarınız varsa, diski bölerek dosyaları oraya kopyaladıktan sonra format atabilirsiniz.
Temiz kurulum şart. Önemli dosyalarınız varsa, diski bölerek dosyaları oraya kopyaladıktan sonra format atabilirsiniz.
Umut10 Centipat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #6 Yok fazla önemli bir dosyam yok bu attığım videodaki gibi yapsam olur mu format atmayı da bilmiyorum da bilgisayarım acer nitro 5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aslında crackden önce oem key aldim ama güncellemeden sonra freedos ekranina atti beni neden bilmiyorum
Yok fazla önemli bir dosyam yok bu attığım videodaki gibi yapsam olur mu format atmayı da bilmiyorum da bilgisayarım acer nitro 5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aslında crackden önce oem key aldim ama güncellemeden sonra freedos ekranina atti beni neden bilmiyorum