Crackli Windows 11'e orijinal Office kurulunca ne olur?

OmurOzan

Hectopat
Daha fazla  
Crack Windows 11 kullanıyorum CMD ile crackleme gerçekleştirmiştim ve orijinal Office key satın aldım kursam sorun oluşur mu? Bir de Office olan Microsoft hesabı ile şu an kullandığım crackli hesap aynı değil. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Crack vs kullanmayın ya virüs kesin vardır orjınal kullanın 50TL gibi fiyata OEM lisansları satın alın daha iyi.

Arkadaş almayın diyor muhtemelen yasa dışı ama ben cihaz a zarar verdigini düşünmüyorum tek anakartı şifreledigini düşünüyorum sadece tahmin.

Giden para önemli degil önemli olan çabuk erişebilmem 2 saat boyunca key aramayı sevmiyorum.

Oem keyler tek makine ile eşleşir Retail keyler ise birçok kez kullanılabilen keylerdir. Yani sizin tercihiniz saygı duyarım.

OEM keyler tek makine ile eşleşir Retail keyler ise birçok kez kullanılabilen keylerdir. Yani sizin tercihiniz saygı duyarım.

Neyse önemi yok geldi geçti bitti.

Biliyorum ama güvenli önemli olan o legal olup olmamaları zerre umurumda değil.
KMS ile hiçbir farkı yok benim gözümde. Bir de etkinleştirmeniz sıkıntı çıkrmaz, istediğiniz gibi etkinleştirebilirsiniz.

KMS ile hiçbir farkı yok benim gözümde. Bir de etkinleştirmeniz sıkıntı çıkrmaz, istediğiniz gibi etkinleştirebilirsiniz.

KMS de Microsoft güncellemesi gelmiyor ama keyde geldigini düşünüyorum ayrıca bu zamanda kimse 2-3 bin lira ödemez.

KMS de Microsoft güncellemesi gelmiyor ama keyde geldigini düşünüyorum ayrıca bu zamanda kimse 2-3 bin lira ödemez.
Bende geliyor hocam güncelleme. Hiçbir farkı yok.

Microsoft'dan mı geliyor? KMS sunucuları 2019 da kapanmadı mı?
Tabi Microsoft'tan geliyor başka kimden gelicek hocam tüm büyük güncellemeleri hatta Windows 10'dan 11'e bile güncelledim bu bilgileri nereden öğrendiyseniz yanlış bilgiler. KMS yöntemini birçok kurum aktif olarak kullanıyor.

Can değerden görmüştüm adam Microsoft'da çalıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…