Crackli Windows dosyalarını Malwarebytes sildikten sonra diskteki depolama alanı azalmaya başladı

LxnaDelRay

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma virüs bulaştırdım ve Malwarebytes ile tarama yaptım. 8 tane yazılım çıktı ve ben de tedirgin oldum Malwarebytes'in karantinaya aldığı dosyaları sildim. Windows'um crackli yerel diskte saniyede 200 MB yer azalıyor. Bitecek ve bilgisayar çökecek diye bilgisayarı açmıyorum. Düzeltmeyi bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük hata yapmışsın. :D İşletim sistemini korsan indirdiğin takdirde bu programlar bunu virüs olarak algılıyor. Zamanında benim de başıma geldi. Açıyorsun açılmıyor, açılıyor tek tıklamada donuyor, kendiliğinden kapanıyor... Bilgisayarı 1 haftada falan düzeltebildim. Açabiliyorsan aç ve format at. Açamıyorsan da güvenli modda dene.

Daha önceden av yükledin ve virüs uyarısı yapmadıysa bu yazılanları dikkate alma.

Büyük hata yapmışsın. :D İşletim sistemini korsan indirdiğin takdirde bu programlar bunu virüs olarak algılıyor. Zamanında benim de başıma geldi. Açıyorsun açılmıyor, açılıyor tek tıklamada donuyor, kendiliğinden kapanıyor... Bilgisayarı 1 haftada falan düzeltebildim. Açabiliyorsan aç ve format at. Açamıyorsan da güvenli modda dene.

Daha önceden av yükledin ve virüs uyarısı yapmadıysa bu yazılanları dikkate alma.
Yanıtın için teşekkür ederim, Crackli windows ayarlar sekmesinden kurtarma bölümünden format atsam bilgisayar düzelir mi? İstemeden bilgisayarcı crackli indirmiş bende bilmiyorum cahilim.

Yanıtın için teşekkür ederim, Crackli windows ayarlar sekmesinden kurtarma bölümünden format atsam bilgisayar düzelir mi? İstemeden bilgisayarcı crackli indirmiş bende bilmiyorum cahilim.
Ben internetten Windows 10 iso dosyası indirip kurmuştum. Öyle yapsan daha garanti olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı