Dany1 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2025 #1 Cr hesabımın gmailine yeni bir hesap açmak istediğim için hesabı silmek istedim. Destek açmaya çalıştım fakat hata verdi. Hesabımı silemiyorum ne yapmalıyım?
Cr hesabımın gmailine yeni bir hesap açmak istediğim için hesabı silmek istedim. Destek açmaya çalıştım fakat hata verdi. Hesabımı silemiyorum ne yapmalıyım?
nathandrake1 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü deneyebilirsin.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 147 12 Ocak 2025 #3 O hesabın mailini değiştirip hesap açmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Dany1 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ocak 2025 #4 Lusadris dedi: O hesabın mailini değiştirip hesap açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Direk mailin boşta kalması daha iyi olur. nathandrake1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... hiçbirşey anlaşılmıyor... Son düzenleme: 13 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: O hesabın mailini değiştirip hesap açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Direk mailin boşta kalması daha iyi olur. nathandrake1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... hiçbirşey anlaşılmıyor...