Craft Rise interneti kötü olanlar neden oynuyor?

yeterbe44

Femtopat
Daha fazla  
Bu Craft Rise'de o kadar kötü interneti olanlar var ki oltasız olanını oltayla bile alamıyorsun. Herif sekmiyor bir bakıyon ölmüssün bir de interneti cok kötü oldugu halde inadina oyuna giriyorlar. Kardesim oyunda hile acmaktan ne farkı var simdi bunun? Her 2'sinde de oyun zevkimizi bozuyor.

Oyunu oynamak istiyorlar, oyuna hevesleri var ama internet bağlantıları kötü olabilir. Bunun suçlusu onlar değil. İnternet altyapınızın kalitesi sizin elinizde değil sonuçta.

Ben de uzun süre bu sorunlarla uğraşarak Minecraft oynadım. Yeri geliyor yere takılıyordum, dünya yüklenmiyordu ve koşarken aniden aşağıya düşüyordum, yeri geliyordu ışınlanarak hareket ediyordum. Bunların hiçbirini ben istemedim. Tek isteğim düşük ve stabil bir gecikme değeri ile oynamaktı ama bunun için elimden gelen hiçbir şey yoktu.

Aynı şekilde bu oyuncuların da çoğunun böyle sıkıntılar çektiğini düşünüyorum. Elimizden anlayışla karşılamak dışında gelen pek bir şey yok.

Bu Craft Rise'de o kadar kötü interneti olanlar var ki oltasız olanını oltayla bile alamıyorsun. Herif sekmiyor bir bakıyon ölmüssün bir de interneti cok kötü oldugu halde inadina oyuna giriyorlar. Kardesim oyunda hile acmaktan ne farkı var simdi bunun? Her 2'sinde de oyun zevkimizi bozuyor.

İyi misin birader? İnternetinin kötü olmasını onlar mı seçiyor sence? O zaman bilgisayarı olmayanlar Steam'den oyun almasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı