Craft Rise Launcher yasal mı?

Daha fazla  
Merhaba. Craft Rise sunucusunun kendi sitesindeki Launcher'ini indirip sadece sunucuda oynayabiliyoruz. Bu crack gibi bir şey mi yoksa Minecraft'dan izinleri var mı? Yani yasal mı? Bu sorunun cevapı için Craft Rise'ye nereden ulaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasal olduğunu sanmıyorum.

Dikkat etmenizi öneririm geçenlerde Google hesabıma tek seferlik veri sızıntısına bakmıştım Craft Rise üzerinden veri aktarımı vardı.

Dikkat etmenizi öneririm geçenlerde Google hesabıma tek seferlik veri sızıntısına bakmıştım Craft Rise üzerinden veri aktarımı vardı.
Ben 2 yıl önce çok oynardım artık bıraktım.

EULA'yı kabul ettiklerine göre yasal ona bakılırsa tllauncher, legacy Launcher, titan Launcher'da aynı şekilde, Launcher tarafında sıkıntı yaşamazsınız veri sızıntısıına karşıt e-posta ve şifreyi farklı koyun.

Hocam yani EULA'yı kabul edince crack olmaktan çıkıyor mu? özellikle tllauncher tlegacy için soruyorum. Yani Minecraft onlara dava felan açmıyorsa bu yasal ve crackli sayılmıyormu? Bilgi verirmisin öz rica edersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…