Q quazzart15 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Merhaba Carft Rise oyununda oy ver diye komut var. Oy verince oyunda ücretsiz itemlar alıyorsunuz. Neye oy verdiğimi bile bilmiyorum sizce oy vermek güvenilir midir?
Merhaba Carft Rise oyununda oy ver diye komut var. Oy verince oyunda ücretsiz itemlar alıyorsunuz. Neye oy verdiğimi bile bilmiyorum sizce oy vermek güvenilir midir?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.323 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Sunucunun değerlendirmesine oy veriyorsunuz. Siz oy verince daha yüksek puan alıyor gibi bir şey sanırım. Emin değilim. Güvenli olduğunu düşünüyorum.
Sunucunun değerlendirmesine oy veriyorsunuz. Siz oy verince daha yüksek puan alıyor gibi bir şey sanırım. Emin değilim. Güvenli olduğunu düşünüyorum.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 Global Minecraft sunucuları sitelerinde Craft Rise sunucusuna oy veriyorsunuz.
EthemD44 Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 155 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Celeron 1.10GHz 4GB RAM 64 bit ASUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #4 Oy için bir bağlantıya atıyor seni oradan oyun ismini yazıp oy veriyorsun, ve bildiğim üzere güvenilir olmaması için bir sebep yok.
Oy için bir bağlantıya atıyor seni oradan oyun ismini yazıp oy veriyorsun, ve bildiğim üzere güvenilir olmaması için bir sebep yok.
D darkpr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 348 7 Temmuz 2024 #5 Güvenilir hocam sizden hesap şifre vs hiçbir şey istemiyor ben yıllardır böyle vote olaylarını yaptım ve hiçbir sorun çıkmadı.
Güvenilir hocam sizden hesap şifre vs hiçbir şey istemiyor ben yıllardır böyle vote olaylarını yaptım ve hiçbir sorun çıkmadı.
Q quazzart15 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #6 herkesin cevabı için çok teşekkür ederim