Craft Rise Shader kısmında oyun donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

EmirSrky

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
NVİDİA GEFORCE RTX 4060 (115W)
Anakart
LENOVO LOQ 15IAX9
İşlemci
İ5-12450HX
Craft Rise Shader kısmına giriyorum shader pack açmak için, lakin girdiğimde herhangi bir pack e bastığım bilgisayar donmuyor ama oyun donuyor sizce çözümü nedir?

Craft Rise shader kısmına giriyorum shader pack açmak için, lakin girdiğimde herhangi bir pack e bastığım bilgisayar donmuyor ama oyun donuyor sizce çözümü nedir?

Craft Rise'nin kendine has değişik yerel bir paketi var onunla çakışıyor veya Craft Rise izin vermiyor olabilir. Bence sisteminizde iyi para da vardır ufak gidin premium alın Hypixel falan oynayın laglı laglı bile olsa daha çok sarar emin olun Craft Rise falan berbat yer (bence) macrodur odur budur fizikleride çok değişik ve kötü tabii gömmekten başka bir şey olmadı. Sonuç olarak soorun Craft Rise'de büyük bir ihtimal çakışıyor olabilir pack uygun olmayabilir ayrıca ayarlarlar video ayarları ve performans sekmesinden hızlı işleme vesaire o ayarları aç / kapa yapıp deneyin derim.

Craft Rise'nin kendine has değişik yerel bir paketi var onunla çakışıyor veya Craft Rise izin vermiyor olabilir. Bence sisteminizde iyi para da vardır ufak gidin premium alın Hypixel falan oynayın laglı laglı bile olsa daha çok sarar emin olun Craft Rise falan berbat yer (bence) macrodur odur budur fizikleride çok değişik ve kötü tabii gömmekten başka bir şey olmadı. Sonuç olarak soorun Craft Rise'de büyük bir ihtimal çakışıyor olabilir pack uygun olmayabilir ayrıca ayarlarlar video ayarları ve performans sekmesinden hızlı işleme vesaire o ayarları aç / kapa yapıp deneyin derim.

Hız işleme falan ayarlarını yaptım ve oyunda oyunun kendi texture pack i kurulu. Hypixel yabancı server diye almıyorum. Türk olunca ayrı bir güzel oluyor😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı