Craft Rise'dan virüs bulaşır mı?

Hocam pek şüphem yok. Yine de Windows Defender'a ne kadar güvenebilirim?
Hocam windows defender'a güvenmeyin zaten ama Craft Rise herhangi bir virüs içermiyor çoğu arkadaşta kullanıyor zaten hiç bir sorun çıkmaz merak etmeyin.

Hocam Windows Defender'a güvenmeyin zaten ama craft Rise herhangi bir virüs içermiyor çoğu arkadaşta kullanıyor zaten hiçbir sorun çıkmaz merak etmeyin.

Hocam Windows Defender konusu çok mu abartılıyor yoksa cidden hiçbir virüsü görmüyor mu?

Hocam Windows Defender konusu çok mu abartılıyor yoksa cidden hiçbir virüsü görmüyor mu?
Hiç bir virüsü görmüyor değil de tam tarama yapmıyor gibi düşün virüs programları dosyaların içine iner ve tam tarama yapar ama defender saklanan virüsleri bulamıyor bir dosya geliyor karşısına diyelim virüslü bir korsan oyun ve oyunu açtığında cmd açılıyor ve virüs giriyor " bakalım exe dosyası neymiş oyun, temiz geç" mantığıyla işliyor ben önermiyorum hocam Kaspersky ve Malwarebytes kullanabilirsiniz.

Hocam bir de Windows Defender offline var ama. O nasıldır?

Hocam bir de Windows Defender offline var ama. O nasıldır?
Hocam kullanmadım ama Windows'un virüs koruması genel olara kötü. Eset, Kaspersky, Malwarebytes gibi programlar kullanın Malwarebytes için 7 gün deneme Kaspersky için 14 gün deneme süresi var diye hatırlıyorum eset hakkında bir fikrim yok.

Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var diye biliyorum.

Kaspersky'in ücretsiz versiyonu var diye biliyorum.
Hocam var ama ücretsiz versiyonu sadece tarama için kullanılıyor çok yüksek güvenlik yok deneme sürümüyle başlamanızı öneririm hatta satın alabilirsiniz yıllık 160 lira aylık 13 lira yapar ve bu çok ucuz.

Tamamdır hocam teşekkürler. Pek dosya indirme yapmıyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…