Craftrie Java indiriliyor kısmında kalıyor

cosmot_12

Decapat
Daha fazla  
CraftRis'ı yüklüyorum ama kurulurken Java indiriliyorda kalıyor ve sonra çokuyor.

Dosya Ekleri

• ccraftrise.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu arada Java'yı indirmen gerekiyor, dilersen so geçebilirsin kitle ve optimizasyon olarak çok daha iyi.

Makrolar falan vardı hileler vardı azaldı mı? CPS limiti sorunundan dolayı geçebilirim so ya elimle butterfly 18 - 22 CPS yapıyorum belki orası daha iyi gelir.

Korsan değil craftrie kendi serverlerine giriş ve rac(Rise anti cheat) yazılımını başlatmak için kendi Client'ini yaptı sonuç: Korsan değil.

Technopat linki. Forumda açılan bir konu. Moderatörden bire bir yanıt.

Makrolar falan vardı hileler vardı azaldı mı? CPS limiti sorunundan dolayı geçebilirim so ya elimle butterfly 18 - 22 CPS yapıyorum belki orası daha iyi gelir.

Düzgün bir yanıt vermem mümkün değil maalesef en son 2 sene önce oynadım.

Dediğiniz gibi techonpatta öyle geçiyor korsan değil çünkü serverler kurulurken Online-mode: true/false diye bir ayar oluyor true yapınca sadece Premium'lar girebiliyor ve craftrie da kendi Client'ini yaptı sadece rac için vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…