Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Ocak 2025 #11 Kerem Bekir dedi: Denemeyin çünkü arkadaş kafasına göre atıyor. Ekran kartlı sunucuya ihtiyacınız var. Bahsettiğiniz sunucularda Minecraft açılmaz. Genişletmek için tıkla... Minecraft işlemci odaklı bir oyun dostum benim ve giriş yapacagı Launcher'da 1.8 sürümlü ve o VDS her türlü açar. Bilip bilmeden konusma bir daha.
Kerem Bekir dedi: Denemeyin çünkü arkadaş kafasına göre atıyor. Ekran kartlı sunucuya ihtiyacınız var. Bahsettiğiniz sunucularda Minecraft açılmaz. Genişletmek için tıkla... Minecraft işlemci odaklı bir oyun dostum benim ve giriş yapacagı Launcher'da 1.8 sürümlü ve o VDS her türlü açar. Bilip bilmeden konusma bir daha.
hahafur Yoctopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #12 Celarus dedi: Minecraft işlemci odaklı bir oyun dostum benim ve giriş yapacagı Launcher'da 1.8 sürümlü ve o VDS her türlü açar. Bilip bilmeden konusma bir daha. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle antivm var nasıl geçebilirim bunu.
Celarus dedi: Minecraft işlemci odaklı bir oyun dostum benim ve giriş yapacagı Launcher'da 1.8 sürümlü ve o VDS her türlü açar. Bilip bilmeden konusma bir daha. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle antivm var nasıl geçebilirim bunu.
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Ocak 2025 #13 hahafur dedi: Büyük ihtimalle antivm var nasıl geçebilirim bunu. Genişletmek için tıkla... Geçemezsin. Ancak bypassını yapabilirsin bunu da önermem.
hahafur dedi: Büyük ihtimalle antivm var nasıl geçebilirim bunu. Genişletmek için tıkla... Geçemezsin. Ancak bypassını yapabilirsin bunu da önermem.
hahafur Yoctopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #14 Celarus dedi: Geçemezsin. Ancak bypassını yapabilirsin bunu da önermem. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim
Celarus dedi: Geçemezsin. Ancak bypassını yapabilirsin bunu da önermem. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Ocak 2025 #15 hahafur dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam çok zor hilecilerin yaptığıyla aynı şeyi yapacaksın o derece.
hahafur dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam çok zor hilecilerin yaptığıyla aynı şeyi yapacaksın o derece.
Kerem Bekir Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 51 2 Ocak 2025 #16 Bu afk sistemi size para kazandıracaksa gidip ekran kartlı sunucu kiralayın
hahafur Yoctopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #17 Kerem Bekir dedi: Bu AFK sistemi size para kazandıracaksa gidip ekran kartlı sunucu kiralayın. Genişletmek için tıkla... Olay ekran kartında değil ekran kartsız giriş yapılıyor fakat antivmden dolayı crash atıyor.
Kerem Bekir dedi: Bu AFK sistemi size para kazandıracaksa gidip ekran kartlı sunucu kiralayın. Genişletmek için tıkla... Olay ekran kartında değil ekran kartsız giriş yapılıyor fakat antivmden dolayı crash atıyor.
Burak_Ç Picopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #18 Sunucumburada'yı tercih edebilirsiniz, tavsiye ederim.
uz4ytheksz Yoctopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #19 Hocam yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız ne kullandınız?