C cyrexxx Femtopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Appdatadan CraftRise'yi silip tekrar yükledim yine aynısı oldu. Dosya Ekleri Ekran_Alnts.PNG 23,8 KB · Görüntüleme: 92
KS KS C cyrexxx Femtopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #11 KaptanUfuk dedi: Denetim Masası. Genişletmek için tıkla... Oraya baktım fakat onla alakalı birşey bulamadım. Artı 0 Eksi
KaptanUfuk dedi: Denetim Masası. Genişletmek için tıkla... Oraya baktım fakat onla alakalı birşey bulamadım.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 21 Kasım 2023 #12 cyrexxx dedi: Oraya baktım fakat onunla alakalı bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft .NET Framework şeklinde geçer. N harfine baktıysanız görememiş olabilirsiniz. O da yoksa o zaman o adımı atlayıp .NET Framework'ü direkt indirin. Artı 0 Eksi
cyrexxx dedi: Oraya baktım fakat onunla alakalı bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft .NET Framework şeklinde geçer. N harfine baktıysanız görememiş olabilirsiniz. O da yoksa o zaman o adımı atlayıp .NET Framework'ü direkt indirin.