Obamaiunum Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 33 21 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bakın, bir süre arka planda bekletince uygulamaya girilmiyor. Ayrıca girilmediği gibi %98 GPU yemeye başlıyor. Bu konuda sizin görüşlerinizi almak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2020
Arkadaşlar bakın, bir süre arka planda bekletince uygulamaya girilmiyor. Ayrıca girilmediği gibi %98 GPU yemeye başlıyor. Bu konuda sizin görüşlerinizi almak istedim.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 21 Kasım 2020 #2 Oyundayken chati açıp Alt+Tab'a atın sorun olmaz dandik sunucu işte 4 aydır aynı.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 21 Kasım 2020 #3 Craftrise'ın sunucuları Bursa veri merkezinde bulunuyor. Bursa veri merkezinde mining yapan bir kuruluşun sunucularını barındırmazlar.
Craftrise'ın sunucuları Bursa veri merkezinde bulunuyor. Bursa veri merkezinde mining yapan bir kuruluşun sunucularını barındırmazlar.
H hostpistolxd Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #4 Mining yapacaklarını sanmıyorum ve @hadwiger adlı kullanıcının da dediği gibi bursa veri merkezi mining yapan bir programı barındırmaz.
Mining yapacaklarını sanmıyorum ve @hadwiger adlı kullanıcının da dediği gibi bursa veri merkezi mining yapan bir programı barındırmaz.