Craftrise GT 930M yerine iGPU kullanıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yazdığımi okumadin mi?

Arkadaşların yazdığını uygularsan sorun çözülecektir. Çözülmez ise yine 3D ayarlardan program ayarı seçenrğinr gidip ekle butonunu bas oradan ise varsa Minecraft yok ise Java gibi bir şeyler olması gerek onu seçip yinr yüksek performanslı NVIDIA seçin. Ayrıca F3 bastığınız takdirde ekran kartınız gözükecektir saygılar.

Arkadaşların yazdığını uygularsan sorun çözülecektir. Çözülmez ise yine 3D ayarlardan program ayarı seçenrğinr gidip ekle butonunu bas oradan ise varsa Minecraft yok ise Java gibi bir şeyler olması gerek onu seçip yinr yüksek performanslı NVIDIA seçin. Ayrıca F3 bastığınız takdirde ekran kartınız gözükecektir saygılar.

NVIDIA denetim masasından yaptım olmadi dedim ya.

NVIDIA denetim masasından yaptım olmadi dedim ya.

Bende dedim ki Craftrise'ı değil de Java'yı seçin. Aksi takdirde laptop kullandığınız için monitörünüz 60 hzdir büyük ihtimalle o yüzden ekran kartını yormamak adına işlemci GPU'su kullanılıyor. Ayrıca tekrardan onu yaptım diyecektiniz fakat siz Craftrise'ı seçiyorsunuz asıl seçmeniz gereken Java. Mümkün ise Nvidia denetim masasının ekran görüntüsünü atar mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı