- Makaleler
- 1
Craftrise ile Hypixel'in hassasiyeti aynı değil. İkisini de aynı hassasiyet derecesinde ama hissiyatı aynı değil. Nasıl hissiyatı aynı yapabilirim?
Aynı yapamazsın, serverlerin kalitesi farklı olduğu için bu da olası bir durum.Craftrise ile Hypixel'in hassasiyeti aynı değil. İkisini de aynı hassasiyet derecesinde ama hissiyatı aynı değil. Nasıl hissiyatı aynı yapabilirim?
Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel'e geçmek istiyorum ama orada oynayamıyorum. Hiçbir şey yapamaz mıyım?
Oranın hitlerine alışman lazım. Oyuncular arasında "hit" diye geçiyor bu olay.Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel e geçmek istiyorum ama orda oynayamıyorum. Hiç bir şey yapamaz mıyım?
Maalesef hocam.Yabancı dil biliyorsanız Cosmic Craft'ı önerebilirim, güzel bir serverdı eskiden.En son 3 sene önce girmiştim.Server'ın babasıydım.Herkes saygı duyuyordu bana.İyi bir serverdı tavsiye ederim.Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel e geçmek istiyorum ama orda oynayamıyorum. Hiç bir şey yapamaz mıyım?
Yorum PP uyumu dermişimServer'ın babasıydım.Herkes saygı duyuyordu bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.