Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.788 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Aralık 2020 #1 Craftrise ile Hypixel'in hassasiyeti aynı değil. İkisini de aynı hassasiyet derecesinde ama hissiyatı aynı değil. Nasıl hissiyatı aynı yapabilirim?
Craftrise ile Hypixel'in hassasiyeti aynı değil. İkisini de aynı hassasiyet derecesinde ama hissiyatı aynı değil. Nasıl hissiyatı aynı yapabilirim?
ismailabi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #2 Server'ın kendi ayarı olduğu için yapabileceğin pek bir şey yok maalesef. Artı 0 Eksi
Eagle Flies Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 Recoo dedi: Craftrise ile Hypixel'in hassasiyeti aynı değil. İkisini de aynı hassasiyet derecesinde ama hissiyatı aynı değil. Nasıl hissiyatı aynı yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı yapamazsın, serverlerin kalitesi farklı olduğu için bu da olası bir durum. Artı 0 Eksi
Recoo dedi: Craftrise ile Hypixel'in hassasiyeti aynı değil. İkisini de aynı hassasiyet derecesinde ama hissiyatı aynı değil. Nasıl hissiyatı aynı yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı yapamazsın, serverlerin kalitesi farklı olduğu için bu da olası bir durum.
KS KS Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.788 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Aralık 2020 #4 Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel e geçmek istiyorum ama orda oynayamıyorum. Hiç bir şey yapamaz mıyım? Artı 0 Eksi
Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel e geçmek istiyorum ama orda oynayamıyorum. Hiç bir şey yapamaz mıyım?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #5 Recoo dedi: Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel'e geçmek istiyorum ama orada oynayamıyorum. Hiçbir şey yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Dandik sunucu craftrise alışmışsındır. Artı 0 Eksi
Recoo dedi: Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel'e geçmek istiyorum ama orada oynayamıyorum. Hiçbir şey yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Dandik sunucu craftrise alışmışsındır.
Eagle Flies Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #6 Recoo dedi: Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel e geçmek istiyorum ama orda oynayamıyorum. Hiç bir şey yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Oranın hitlerine alışman lazım. Oyuncular arasında "hit" diye geçiyor bu olay. Artı 0 Eksi
Recoo dedi: Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel e geçmek istiyorum ama orda oynayamıyorum. Hiç bir şey yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Oranın hitlerine alışman lazım. Oyuncular arasında "hit" diye geçiyor bu olay.
ismailabi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #7 Recoo dedi: Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel e geçmek istiyorum ama orda oynayamıyorum. Hiç bir şey yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.Yabancı dil biliyorsanız Cosmic Craft'ı önerebilirim, güzel bir serverdı eskiden.En son 3 sene önce girmiştim.Server'ın babasıydım.Herkes saygı duyuyordu bana.İyi bir serverdı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Recoo dedi: Craftrise 1 senedir oynuyorum Hypixel e geçmek istiyorum ama orda oynayamıyorum. Hiç bir şey yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.Yabancı dil biliyorsanız Cosmic Craft'ı önerebilirim, güzel bir serverdı eskiden.En son 3 sene önce girmiştim.Server'ın babasıydım.Herkes saygı duyuyordu bana.İyi bir serverdı tavsiye ederim.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 20 Aralık 2020 #8 ismailabi dedi: Server'ın babasıydım.Herkes saygı duyuyordu bana Genişletmek için tıkla... Yorum PP uyumu dermişim Artı 0 Eksi
ismailabi dedi: Server'ın babasıydım.Herkes saygı duyuyordu bana Genişletmek için tıkla... Yorum PP uyumu dermişim
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 20 Aralık 2020 #9 Vuruş hissiyatı diyorsanız neden tam bilmiyorum ama premium sunucularda daha iyi oluyor. Artı 0 Eksi