3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #1 CraftRise - Türkiye'nin En Etkileşimli Oyun Sunucusu Türkiye'nin en çok aktif oyuncuya sahip ve en eğlenceli oyunu! En aktif ve eğlenceli oyun deneyimi için buradayız. www.craftrise.com.tr Craftriseyi buradan indirdim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com SonOyuncu Network Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusunda 20'den fazla oyunu ücretsiz olarak hemen oyna! sonoyuncu.com.tr SonOyuncuyu buradan indirdim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com İkisinde de secureage Apex diye bir yazılım virüs bulmuş. Güvenli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
CraftRise - Türkiye'nin En Etkileşimli Oyun Sunucusu Türkiye'nin en çok aktif oyuncuya sahip ve en eğlenceli oyunu! En aktif ve eğlenceli oyun deneyimi için buradayız. www.craftrise.com.tr Craftriseyi buradan indirdim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com SonOyuncu Network Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusunda 20'den fazla oyunu ücretsiz olarak hemen oyna! sonoyuncu.com.tr SonOyuncuyu buradan indirdim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com İkisinde de secureage Apex diye bir yazılım virüs bulmuş. Güvenli midir?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 31 Ocak 2021 #2 Minecraft'ın kendi launcher uygulaması dışında diğer launcher uygulamaları tamamıyla korsan olarak geçmektedir. Technopat Sosyal olarak korsan hiçbir içeriğe destek vermiyoruz.
Minecraft'ın kendi launcher uygulaması dışında diğer launcher uygulamaları tamamıyla korsan olarak geçmektedir. Technopat Sosyal olarak korsan hiçbir içeriğe destek vermiyoruz.