aklimageldibisoru Femtopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2023 #1 Şu an PC de son oyuncu Launcher var cr yuklemek istiyorum ama daha önce PC de o varken virüs vardı formatlamistik ama tabii ki başka oyunlarda yüklemiştim. O serverda oynamak istiyorum ama virüslü mü diye korkuyorum. Sizce?
Şu an PC de son oyuncu Launcher var cr yuklemek istiyorum ama daha önce PC de o varken virüs vardı formatlamistik ama tabii ki başka oyunlarda yüklemiştim. O serverda oynamak istiyorum ama virüslü mü diye korkuyorum. Sizce?
Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Korsana hayır, virüssüz. Artı 0 Eksi
KS KS aklimageldibisoru Femtopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2023 #3 Kayra.oz dedi: Korsana hayır, virüssüz. Genişletmek için tıkla... İşte bı ara veri sızıntısı falan oldu diyolardi aklım karışık Artı 0 Eksi
Kayra.oz dedi: Korsana hayır, virüssüz. Genişletmek için tıkla... İşte bı ara veri sızıntısı falan oldu diyolardi aklım karışık
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.110 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 Önceden korsan client olduğu için konuları açılmayacak deniyordu, yine açılmaya başlanmış. Benim bildiğim kadarıyla virüssüz. Artı 0 Eksi
Önceden korsan client olduğu için konuları açılmayacak deniyordu, yine açılmaya başlanmış. Benim bildiğim kadarıyla virüssüz.
KS KS aklimageldibisoru Femtopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2023 #5 iKayraOnur dedi: Önceden korsan client olduğu için konuları açılmayacak deniyordu, yine açılmaya başlanmış. Benim bildiğim kadarıyla virüssüz. Genişletmek için tıkla... Konuları acilmicak derken ? Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Önceden korsan client olduğu için konuları açılmayacak deniyordu, yine açılmaya başlanmış. Benim bildiğim kadarıyla virüssüz. Genişletmek için tıkla... Konuları acilmicak derken ?
E efetutorial Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Başakşehir/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Ryzen 5 5600 Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC) SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s Kasa: THERMALTAKE S200 TG İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA Klavye: Darmoshark K8 Mouse: Razer Deathadder V2 Pro Kulaklık: Razer BlackShark V2 Mikrofon: HyperX Quadcast Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 aklimageldibisoru dedi: İşte bı ara veri sızıntısı falan oldu diyolardi aklım karışık Genişletmek için tıkla... Veri sızıntısında şifreler vs. sızdırıldı. Şifrenizi değiştirmelisiniz o yüzden. Artı 0 Eksi
aklimageldibisoru dedi: İşte bı ara veri sızıntısı falan oldu diyolardi aklım karışık Genişletmek için tıkla... Veri sızıntısında şifreler vs. sızdırıldı. Şifrenizi değiştirmelisiniz o yüzden.
Kaptan7221837 Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Güvenlidir bilgisayarınıza herhangi bir zarar vermez. Ve korsan da değildir. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
KS KS aklimageldibisoru Femtopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2023 #8 efetutorial dedi: Veri sızıntısında şifreler vs. sızdırıldı. Şifrenizi değiştirmelisiniz o yüzden. Genişletmek için tıkla... Sence yüklemeli miyim Artı 0 Eksi
efetutorial dedi: Veri sızıntısında şifreler vs. sızdırıldı. Şifrenizi değiştirmelisiniz o yüzden. Genişletmek için tıkla... Sence yüklemeli miyim
ChapterCiq Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 aklimageldibisoru dedi: Sence yüklemeli miyim Genişletmek için tıkla... O şifreyi başka yerde kullanmayın yeterlidir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
aklimageldibisoru dedi: Sence yüklemeli miyim Genişletmek için tıkla... O şifreyi başka yerde kullanmayın yeterlidir diye düşünüyorum.
E efetutorial Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Başakşehir/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Ryzen 5 5600 Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC) SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s Kasa: THERMALTAKE S200 TG İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA Klavye: Darmoshark K8 Mouse: Razer Deathadder V2 Pro Kulaklık: Razer BlackShark V2 Mikrofon: HyperX Quadcast Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #10 aklimageldibisoru dedi: Sence yüklemeli miyim Genişletmek için tıkla... Virüs varımdır bilmem, mining iddiaları vardı. Artı 0 Eksi
aklimageldibisoru dedi: Sence yüklemeli miyim Genişletmek için tıkla... Virüs varımdır bilmem, mining iddiaları vardı.